Elokuussa kotia kannattaa koristaa sisustustekstiilihankinnoilla!

Familon Home -koristetyynyt ja päiväpeitot ovat elokuun Friends of Familon -jäsenetutarjouksessa.

Familon Home -tuotteiden valmistuksessa mistään ei ole tingitty ja päivätekstiilit tarjoavat käyttäjälleen erinomaista pehmeyttä ja luotettavuutta. Ihana helppohoitoisuus kuuluu asiaan – peitot sekä tyynynpäälliset ja sisustyynyt ovat konepestäviä.

Koristetyynyissä on irrotettava päällinen ja sisustyyny, ja päällisiä vaihtelemalla makuuhuoneen ja oleskelutilojen sisustukseen saa helposti uutta ilmettä. Tyynyjen täyte on helppohoitoista ja pestävää polyesteripallokuitua, joka on yksilöllisesti muotoutuva, kuohkea ja pehmeä materiaali.

100 % puuvillaiset Ultra-koristetyynyt ovat laadukasta, napakkaa materiaalia, joka on tehty kestävästä kuosiinkudotusta kankaasta.

Familon_Home_Ultra_koristetyynyPellavaisten koristetyynyjen (tummansininen, valkoinen, harmaa, roosan värinen ja kuvioitu) pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pestessä muuttuen aina pehmeämmäksi. Korkealaatuinen kivipesty puuvilla ei kutistu pesussa. Design on viimeisteltyä ja tyynynpäällisen pitää sisustyynyn hyvin paikoillaan.

Familon_Home_Princess_pellavatyynyHelppohoitoisen päiväpeitteen avulla pidät vuoteesi siistinä seuraavaa yötä varten.

Käperry muhkeaan ja ihanan isoon Familon Princess -torkkupeitteeseen tai heitä se hartioille ja nauti viileistä illoista terassilla tai parvekkeella. Korkealaatuinen kudottu torkkupeitto on 100 % puuvillaa. Peitteen koko on 130x170 cm.

Familon_Home_torkkupeite

Familon Ultra -päiväpeite muistuttaa ilmeeltään ruututikattua peittoa päivätekstiilin ominaisuuksilla. Kaksipuolista päiväpeitettä kääntämällä saa helposti vaihtelua sisustukseen. Päiväpeitteen kangas laskeutuu kauniisti ja pysyy hyvin paikoillaan. Ylellisen pehmeän ja paksun päiväpeiton täytteenä on kuohkeaa ja ilmavaa spiraaliontelokuitua, joka pysyy muhkeana pesusta toiseen.

Familon Ultra -päiväpeitteestä on valittavana kolme kokoa: 160x260 cm, 200x260 cm, 260x260 cm.

Familon_Home_tikattu_päiväpeiteFamilon Princess -päiväpeite on kevyt ja kolmiulotteinen rakenne tekee siitä erityisen mukavan. Korkealaatuinen kudottu päiväpeitto on 100 % puuvillaa. Peitteen saa taiteltua pieneen tilaan yön ajaksi. Myös tästä peitosta on valittavana kolme kokoa yhden hengen sänkyyn ja parivuoteeseen.

Familon_Home_Princess_päiväpeiteKaikkien Familon-tuotteiden tavoin koristetyynyt ja päiväpeitteet sopivat erinomaisesti myös herkkäihoisille. Tuotteet ovat käyttäjälleen testatusti turvallisia tekstiilejä, minkä merkkinä niillä on myönnetty Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti. Tuotteiden pH-taso on ihoystävällinen, ja ne ovat tutkitusti haitta-aineettomia

.

Julkaistu 19.8.2016