Näin luot hotellityylin makuuhuoneeseen!

Nukutko aina parhaiten hotellisängyssä – ja olet haaveillut, että voisit hankkia sellaisen myös itsellesi? Familon tuo nyt hotelliunet kotiisi!

Moni meistä on hotellissa yöpyessään sitä miettinyt: miten ihanaa olisikaan, jos voisin käydä unten maille tällaisessa sängyssä kotonakin.

Familon lanseeraa helmikuussa uuden Familon Ergo Hotel -jenkkisängyn ja -joustinsängyn, jotka tuovat hotellielämyksen kotiisi. Vuosikymmeniä hotelleissa on nukuttu Familonin sängyissä – ja vuosikymmenet olemme saaneet kyselyitä siitä, mistä näitä hotellisänkyjä voisi ostaa. Nyt vastaamme kuluttajien tarpeeseen tarjoamalla kestävän ja vahvan vuoteen, joka takaa jokaiselle nukkujalle ainutlaatuisen unielämyksen.

Asiakaspalaute Familonin hotellisängystä:
“Let me start by saying respect! For making this man sleep like a baby!
Your beds are super comfortable and we would love to get one as a family!
We recently stayed at the Haymarket by Scandic in Sweden.
How do we go about getting one to have in our home. It may be that we
never travel again and just stay home and cosy up in your bed instead.”
- Tyson Sadlo

Hotellitrendi näkyy nyt makuuhuoneessa muutenkin. Familonin vinkeillä luot kokonaisvaltaisen hotellielämyksen kotiisi!

hotellisänky ylellinen petaus

Oikeanlainen sänky. Ylellinen hotellisänky tuntuu samaan aikaan muhkealta ja tukevalta. Familon Ergo Hotel -jenkkisänky on klassinen hotellisänky, jossa on vartaloa tukeva napakka tuntu. Sängyn rakenteessa yhdistyvät kaksi napakkaa joustinsänkyä ja ergonominen patja. Patjan pinnassa on kehon lämpöön reagoiva ja muotoutuva älypehmuste, alla kantava ja tukeva erikoispehmuste. Joustinsängyissä on kestävä Familon bonnel -kaksoisjousitus. Sänky on suunniteltu sopimaan usealle vartalotyypille ja painoluokalle.

Pehmeät lakanat. Laadukkaat percalepuuvillaiset lakanat tuovat sänkyyn ripauksen ylellisyyttä. Hienoista ohuista langoista tiheään kudottu puuvillaperkaalikangas on erityisen sileää ja pehmeää, himmeästi hohtavaa ja ylellistä. Ryhdikäs puuvillaperkaalilakana ei laskeudu ihonmyötäisesti, vaan jättää ilmaa väliin, mikä luo ihanan viileyden tunteen. Familonin valikoimasta löydät niin normaali- kuin tuplakokoiset percalepussilakanasetit sekä yksittäin myytävät tyynyliinat.

Muhkeat tyynyt ja peitot. Pehmeästi unten maille upottavat tyynyt ja peitot ovat must hotellitunnelmaa tavoitellessa. Familon Gold -untuvatyyny, -untuvapeite ja -untuvatuplapeite tekevät sängystäsi suloisen pehmeän linnakkeen. Hotellipetaukseen kuuluvat myös jättityynyt, joihin on ihana nojailla vaikka kirjaa lukien, suuri Familon Ultra -jättityyny sopii niin nojailuun kuin nukkumiseenkin.

Hillitty värimaailma. Lempeät värisävyt rauhoittavat unten maille. Voit hyödyntää sisustuksessa kauden trendivärejä kuten sinistä, vihreää tai terrakottaa, mutta pyri pitämään värien kirjo minimalistisena.

Pimennysverhot. Hotelleissa käytetään yleensä paksumpia verhomateriaaleja, sillä ne blokkaavat ulkoa tulevan valon. Hanki kunnolliset pimennysverhot, jotka takaavat, että saat nauttia unistasi pimeydessä.

 

Haaveiletko, että voisit nukkua kotonasi yhtä makeasti kuin hotellissa? Tutustu Familonin Familon Ergo Hotel -sänkyuutuuksiin ja hotellilaatuisiin vuodevaatteisiin!

 hotellityyli petaus makuuhuone

Julkaistu 23.1.2018