Valoa kohti! Tutustu Familonin kevään uutuuksiin

Kodintekstiileissä matkataan metsissä: värimaailmassa ovat esillä pehmeät mustikan ja puuterin sävyt, kuoseissa graafiset ruusunterälehdet.

Luonnollisuus näkyy myös materiaaleissa, jotka ovat aina Familonin suunnittelun keskiössä: laadukas puuvilla, pehmeä kivipesty pellava ja ylellinen percale tuntuvat iholla miellyttävän pehmältä ja kestävät aikaa.

Hotellilaatuiset, trendikkäät percalelakanat päivittyvät kevääseen lempeällä vaaleansinisellä, joka muistuttaa mustikkamaitoa. Sen rinnalle sopivat mitä kauneimmin mustikansiniset pellavapussilakanat ja kuviolliset Ornamentti-pussilakanat.

Keveä puuteri jatkaa myös keväällä sisustuksen trendivärinä. Ruusun terälehtiä muistuttavat Nuppu-pussilakanat ja puuteriset pellavapussilakanat luovat makuuhuoneeseen raikkaan tunnelman.

Yksinkertaiset, graafiset kuosit ja sinivalkoinen värimaailma eivät mene koskaan pois muodista. Kuosiinkudotut Viivasto-percalepussilakanat ja yksittäin myytävät tyynyliinat tuovat makuuhuoneeseen ripauksen luksusta. Loimi-pussilakanat tuovat mieleen meren aallot.

Mustikan sävyt näkyvät myös kylpyhuoneessa. Suloisen pehmeät Ultra Soft Frotee -käsi- ja kylpypyyhkeet ja jättikokoiset hamam-pyyhkeet luovat kotikylpyhuoneeseen rauhallista spa-tunnelmaa. Kevyt ja nopeasti kuivuva hamam-pyyhe kulkee mukavasti myös treeneihin ja rannalle - nappaa pyyhe matkalaukkuusi kaukomaille lähtiessäsi.

Familon Ultra Percale -pussilakanasetti, vaaleansininen
Familon Princess Pellava -pussilakanasetti, mustikka
Familon Princess Ornamentti -pussilakanasetti, mustikka
Familon Ultra Neliö -koristetyyny, sininen

 

Familon Princess Nuppu -pussilakanasetti, puuteri
Familon Princess Pellava -pussilakanasetti, puuteri
Familon Princess Pellava -koristetyyny, harmaa
Familon Princess -torkkupeitto, harmaa

 

Familon Ultra Percale Viivasto -pussilakanasetti, kuosiinkudottu
Familon Ultra Loimi -pussilakanasetti, tummansininen/valkoinen
Familon Princess Pellava -pussilakanasetti, tummanharmaa
Familon Ultra Ruutu -pussilakanasetti, tummansininen/valkoinen

 

Tutustu kevään uutuustuotteisiin ja hyödynnä kuukauden tarjous! Kun rekisteröidyt Friends of Familon -jäseneksi, saat kevään uutuudet tutustumistarjouksena –20% normaalihinnoista 31.1. asti. Voit rekisteröityä jäseneksi tästä.

Julkaistu 16.1.2018