Pehmeitä unia pienille ja isoille koululaisille  

Uni on lapsille ja nuorille tärkeä voimapankki, sillä jo pelkästään fyysinen kasvu vaatii unta. Kun valitset oikeanlaiset unituotteet, voit saatella jälkikasvusi unten maille levollisin mielin.

Riittävä uni on hyvinvoinnillemme yhtä tärkeää kuin monipuolinen ravinto ja säännöllinen liikunta. Uni auttaa pysymään virkeänä ja terveenä. Kasvaville lapsille ja nuorille uni on erityisen tärkeää oppimisen kannalta: päivällä opitut tiedot ja taidot siirtyvät unen aikana muistijäljiksi aivoihin.

Familon kokosi yhteen parhaat hyvän olon tuotteet, jotka takaavat lapsille ja nuorille makeat unet arkeen.

 

PIENIIN UNIIN

Alakouluikäisen lapsen unentarve on noin kymmenen tuntia yössä. Koska kasvuhormonin eritys tapahtuu unen aikana, lapsi tarvitsee riittävästi unta kehittyäkseen ja kasvaakseen.

Lapset eivät osaa aina itse kertoa, minkälaista patjaa, peittoa tai tyynyä he tarvitsevat. Huomioi, että selkärangan tulisi olla aina luonnollisen suorassa asennossa, eikä tyyny saisi olla liian korkea. Vaikka vaatekerrastot voivat siirtyä sisarelta toiselle, tulisi jokaiselle lapselle hankkia omat unituotteet, jotka takaavat levolliset yöunet.

Laadukkaat Familon Hiphop -tuotteet tarjoavat ensiluokkaiset unet alakouluikäisille. Löydä lapsellesi sopivat unituotteet verkkosivuiltamme!

  • Ergonomisessa Familon Hiphop-lastenpatjassa on kaksoisrakenne: päällä lämmön ja painon mukaan muotoutuva älypehmuste, alla jämäkämpi hyvän tuen antava erikoispehmuste.
  • Ylellisen pehmeässä Familon Hiphop -lastenpeitteessä on ihanan tuntuinen puuvillapäällinen, täytteenä kuohkeaa ja ilmavaa Hollofil® Eco -ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti koko peitolle.
  • Familon Hiphop-lastentyyny on helppohoitoinen ja kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua.
  • Graafiset Karhunen-tekstiilit tuovat lastenhuoneen satumaailmaan raikasta ja modernia ilmettä. Skandinaaviseen makuun sopivan Karhunen-kuosin on suunnitellut lasten iloksi Liina Blom.

 

ISOIHIN UNIIN

Unentarve ei vähene murrosiässä: nuori tarvitsee yhä noin kymmenen tuntia unta yössä. Hormonien vaikutuksesta nukahtamisajankohta voi kuitenkin siirtyä myöhemmäksi.

Niska-hartiakivut ovat tuttu vaiva koneella työskenteleville nuorille ja opiskelijoille. Muotoillun Familon Ultra -täyttötyynyn voi säätää juuri itselleen sopivaksi mukana tulevalla lisätäytteellä. Kapeampi puoli tukee niskaa selällä nukuttaessa, ja leveämpi puoli tukee kaulaa kylkiasennossa. Hengittävä Familon Ultra -peite takaa miellyttävän tasalämpöiset unet.

Sopivalla, vartalolle oikein mitoitetulla vuoteella nuori saa rauhalliset unet ja herää virkeänä. Familon Uni -joustinsänky on laadukas perussänky, jonka vyöhykkeetön pussijousisto tukee hyvin eri painoisia ja joustaa napakasti. Myös herkille sopivalla Familon Uni -joustinsängyllä on Allergiatunnus®.

Tuotteiden tunnun lisäksi nuorelle on tärkeää, miltä makuuhuoneessa näyttää. Uudet Ultra Ristikko -pussilakanat valko-tummansinisen ja aqua-valkoisen sävyissä sisustavat makuuhuoneen kertaheitolla syksyn väreihin ja soveltuvat niin murrosikäisen huoneeseen kuin vanhemmankin opiskelijan asuntoon.

 

Hanki uutta lastenhuoneeseen nyt alennettuun hintaan! Tarjoamme elokuussa Friends of Familon -kerhon jäsenille kaikki lastentuotteet -20% hintaan. Rekisteröidy jäseneksi tämän linkin kautta!

Julkaistu 7.8.2017