Familonin vinkit lämpimän talvipeiton valintaan

Talven kylmyys hiipii makuuhuoneeseen. Siinä missä vaatekerrastot paksunevat, petivaatteetkin on hyvä päivittää lämpimämpiin.

Uni ei maita, jos yöllä palelee – ja toisaalta hyväkin patja tuntuu hiostavalta, jos nukut sen päällä vääränlaisen peitteen kanssa. Keho haihduttaa kosteutta ja lämpöä koko yön ajan. Jos patjan ja peitteesi väliin jäävä mikroilmasto ei toimi, sen suhteellinen kosteus voi nousta yli 80 %:n, jolloin keho alkaa hikoilla epämiellyttävästi.

Hyvä peite on sopivan lämmin koko yön ja tuntuu itselle sopivalta. Yksilöllinen lämmöntarve ja asunnon lämpötila määrittävät, minkälaisen peitteen tarvitset. 

Etsitkö itsellesi uutta unikaveria kirpeisiin pakkasöihin? Poimimme valikoimastamme kolme peittoa, jotka takaavat sinulle mukavan lämpöiset unet viileimpinäkin öinä.

 

Luonnollisen lämpimistä unista unelmoivalle: Familon Silver -untuvapeite

Suloisen lämpimän Familon Silver -untuvapeiton sisäänrakennettu kotelorakenne tekee peitosta ilmavan ja kuohkean. Untuva on hengittävä ja ylellinen luonnonmateriaali, joka säätelee kehonlämpöä luonnollisesti ja ylläpitää mukavan hiostamatonta lämpötilaa. Familonin untuvapeittojen höyhenillä ja untuvilla on Downafresh®-laatutakuu. Untuvatuotteiden valmistuksessa sitoudutaan eettiseen ja ekologiseen tuotantoon sekä eläinten eettiseen kohteluun.

 

Herkille vilukissoille: Familon Dreamfil -paksupeite

Erittäin lämmin ja hintaystävällinen Familon Dreamfil -peitto on täydellinen valinta herkälle vilukissalle, joka tarvitsee Allergiatunnuksella® varustetun unikaverin. Paksun peiton Dreamfil®-polyesterispiraaliontelokuitu on 35% kevyempää kuin tavalliset kuidut. Peiton hiilijalanjälki on noin neljä kertaa alhaisempi kuin tavanomaisesta polyesterikuidusta valmistetun tuotteen. Peiton Dreamfil®-täytteen valmistukseen kuluu 86% vähemmän energiaa ja valmistuksessa syntyy 76% vähemmän päästöjä, koska Dreamfil®-polyesterikuidut valmistetaan kierrätetyistä PET-pulloista prosessoidusta uusioraaka-aineesta modernia tuotantotekniikkaa hyödyntäen. Dreamfil-peitto on hyvä valinta sinulle ja ympäristölle. 

 

Vaihtelevista lämpötiloista kärsiville: Familon Outlast Xelerate -peite

Paleletko nukkumaan mennessäsi, mutta heräät yöllä hikoiluun? Innovatiivinen Familon Outlast Xelerate -peitto on sinua varten! Lämpöä säätelevän peiton Outlast® Xelerate -erikoiskankaassa dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely yhdistyy uudenlaiseen lämmönsiirtoteknologiaan, joka tehostaa ja nopeuttaa lämmönsäätelyä. Outlast® Xelerate reagoi ainutlaatuisen nopeasti ihon lämpenemiseen ja viilenemisen, ennaltaehkäisten ja vähentäen merkittävästi liiallista kuumuuden ja kylmyyden tunnetta. Voit nukkua juuri sopivassa lämpötilassa läpi yön. Aina sopivan lämmin Familon Outlast Xelerate on ihanteellinen peitto ajoittain hikoilevalle ja palelevalle.

 

Pääkuva: Siru Danielsson

Save

Save

Save

Save

Save

Julkaistu 27.2.2018