Pyyhkeet kuntoon! 3 x laitospesuun sopiva pyyhe

Laitospesu vaatii tuotteilta erinomaista pesunkestoa. Familon Pro -tekstiilimalliston kaikki lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet soveltuvat vaativaan laitospesuun.

Pesunkeston lisäksi kiinnitämme huomiota tuotteidemme materiaaleihin, joka on aina tuotesuunnittelumme keskiössä. Tekstiilien tulisi aina tuntua vastustamattoman pehmeiltä ihoa vasten: korkealaatuisesta materiaalista valmistetut tekstiilit tuovat arkeen luksusta.

Jos lakanat ovat meille ensisijaisen tärkeitä, niin ovat myös pyyhkeet, joihin asiakkaasi kietoutuu pitkän suihkun tai saunomisen jälkeen. Hyvä pyyhe on yhtä pehmoinen ja lämmin kuin halaus ystävältä, joka kietoo sinut syleilyynsä.

Haluamme tarjota monipuolisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat erilaisten kohteiden käyttötarkoituksiin. Löydät pyyhevalikoimastamme kolme erilaista laitospesunkestävää pyyhettä, jotka sopivat niin ominaisuuksiltaan kuin tyyliltään vaikka hotelliin, laivaan kuin hoivakotiin. Tutustu pyyhkeisiin alla ja Familon B2B-verkkokaupassa!

 

KEVYT JA NOPEASTI KUIVUVA: FAMILON PRO LEMPI -KÄSIPYYHE JA -KYLPYPYYHE

Kevyet ja ohuemmat Lempi-pyyhkeet kuivaavat tehokkaasti ja kuivuvat nopeasti uutta käyttökertaa varten. Käsi- ja -kylpypyyhkeet on valmistettu tiiviistä ja imukykyisestä puuvillafroteesta. Hillitty pyyhe sopii minimalismin ystäville, sillä pyyhkeessä ei ole kuvioita. Lempi-pyyhkeet sopivat myös herkimmille, sillä niillä on Allergiatunnus®. 

 

PEHMEYTTÄ JA ERINOMAISTA IMUKYKYÄ: FAMILON PRO VIIRU -KÄSIPYYHE JA -KYLPYPYYHE

Etsitkö klassista hotellipyyhettä? Tuolloin puhtaanvalkoiset Viiru-pyyhkeet ovat valintasi. Nämä käsi- ja kylpypyyhkeet tarjoavat ylellistä muhkeutta, erinomaista imukykyä mutta myös kuivuvat hyvin. Reliefimäiset palkkikuvioinnit froteepyyhkeen päädyissä antavat pyyhkeelle tyylikkään ilmeen. Viiru-pyyhkeet sopivat myös herkimmille, sillä niillä on Allergiatunnus®. 

 

VÄRIÄ JA PEHMEYTTÄ: FAMILON PRO KASPER -KÄSIPYYHE JA -KYLPYPYYHE

Kaipaatko väriä sisustukseen? Värilliset Kasper käsi- ja kylpypyyhkeet voi pestä 95 asteessa. Valittavanasi on kolme väriä: tummanharmaa, sininen ja punainen. Ihanan pehmeä, pidempinukkainen ja imukykyinen froteepyyhe sopii monenlaisiin kohteisiin hotelleista hoivalaitoksiin. Kasper-pyyhkeet sopivat myös herkimmille, sillä niillä on Allergiatunnus®. 

 

Julkaistu 1.6.2018