Nukkumalla hyvin autat – Familon mukana Roosa Nauha -kampanjassa

Familon on mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä. Syöpäsäätiön 1,8 miljoonan euron keräystavoitteella halutaan siirtyä askel lähemmäksi sitä, ettei kenenkään tarvitsisi tulevaisuudessa kuolla rintasyöpään.

Suomessa elää 67 000 rintasyövän sairastanutta tai sitä sairastavaa naista. Rintasyöpä on yleisin naisten syöpä. Vuonna 2014 rintasyöpään sairastui 5008 naista ja kuoli 815 naista. Suurin osa sairastuneista on yli 60-vuotiaita. 

Tänä vuonna teemana on ”Rohkeudelle”. Se on kunnianosoitus monimuotoiselle elämälle ja rohkeudelle sen kaikissa sävyissä. Rohkeus on tuttua myös vuoden 2017 Roosa nauhan suunnittelijoille Duudsoneille.

”On kunnia olla mukana tässä keräyksessä. Naiset ovat näyttäneet meille, mitä on uskaltaa elää hetkessä omana itsenään. Mutta mikään, mitä me olemme tehneet ei vedä vertoja sille rohkeudelle, mitä kamppailu rintasyöpää vastaan vaatii.”

Familon lahjoittaa lyhentämättömänä kaksi euroa Roosa nauha -keräykseen jokaisesta myydystä Familon Roosa nauha -kampanjatuotteesta. Kampanjatuotteena on mukana Familon Extralife -sarjan tyyny, joka nimensä mukaisesti parhaimmassa tapauksessa tarjoaa rintasyöpäpotilaille lisäelämää kampanjan kautta kerätyillä varoilla. Tyynyn lisäksi Familon on mukana keräyksessä Familon Princess Paanu -pussilakanasetillä sekä yksinoikeudella Prismoissa myytävällä Paanu-pyyhekassilla.

Keräyksen tavoitteena on edistää kotimaista syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, sekä varmistaa, että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Keräyksellä tuetaan ensisijaisesti rintasyövän vastaista työtä. Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon tehdyillä lahjoituksilla on vuosien varrella voitu merkittävällä tavalla tukea rintasyöpätutkimuksen sekä -hoitojen edistymistä.

Roosa nauha -keräys järjestetään Suomessa tänä vuonna 15. kertaa. Kansainvälinen Roosa nauha -kampanjakuukausi on lokakuu, ja Roosa nauha -päivää vietetään 13. lokakuuta. Katso 2017 Roosa nauha -päivän tapahtumat >

Familon Princess Paanu -pussilakanasetti, valkoinen/vaaleanharmaa – 45,90€
Familon Princess Paanu -pussilakanasetti, valkoinen/roosa – 45,90€

Familonin kuviollisten puuvillapussilakanoiden ja -tyynyliinojen 100% puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja imee hyvin kosteutta. Puuvillapalttina on kestävää ja helppohoitoista, ja sopii siksi täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Familon Princess -pussilakanat ja -tyynyliinat (150x210 cm ja 55x65 cm) tuntuvat miellyttävän pehmeiltä ihoa vasten ja ne sopivat myös herkimmille.

Familon Extralife Roosa Nauha -tyyny – 25,90€

Laadukas ja kestävä Familon Extralife -tyyny (50x60 cm) sopii kimmoisasta tuesta pitävälle kaikkiin uniasentoihin. Tyynyn täytekuitu on kehitelty kestäväksi ja litistymättömäksi, mikä varmistaa tyynyn pitkäikäisyyden. Tyyny on kimmoisa ja puolikorkea. Dacron® Extralife -spiraaliontelokuitu menettää vain noin 5% massasta 1001 yön käytön jälkeen, kun muut kuidut menettävät yleensä samassa ajassa noin 25% massasta ja tuesta. Tyynyllä on Allergiatunnus® ja se sopii myös herkimmille. 


Familon Roosa -kassi, roosa-valkoinen Paanu – 24,90€ (vain Prismoista)

Paanu-kuosilla varustettu pyyhekassi pitää sisällään kaksi Familon Princess -käsipyyhettä hennon roosan sävyssä. Pyyhekassi on saatavilla yksinoikeudella Prismoista. Familon-tuotteiden 100% puuvilla on kestävää ja helppohoitoista, ja sopii siksi täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Familon Princess -käsipyyhe on pehmeää puuvillafroteeta. Roosa -kassin koko on 45x42 cm, yhden käsipyyhkeen koko 50x70 cm.

 

Osallistu Roosa nauha -keräykseen! Tutuin tapa on ostaa kolmen euron Roosa nauha. Roosa nauhoja myyvät Lindex, K-Citymarketit, K-Supermarketit, K-marketit, Neste K -liikenneasemat, S-marketit, Prismat, Alepat, Salet, Sokokset ja ABC-asemat. Lisäksi Roosa nauhoja myyvät useat alueelliset syöpäyhdistykset ympäri Suomen.

Lisäksi keräykseen voi osallistua ostamalla yhteistyökumppaneiden kampanjatuotteita, tekemällä rahalahjoituksen verkossa, järjestämällä Roosa nauha -tapahtuman tai perustamalla verkkoon oman keräyspotin.

Save

Save

Julkaistu 3.10.2017