Minä suojelen sinua kaikelta

Tyynyn- ja sijauspatjansuojuksen avulla pidät unituotteesi hyvässä kunnossa ja pidennät tuntuvasti niiden käyttöikää.

Ihminen erittää nukkuessaan 0,5-1 litran verran hikeä (Allergia-, iho- ja astmaliitto 2018). Tämä tarkoittaa sitä, että viikon aikana hikeä erittyy nukkuessa 3,5-7 litran verran. Terveysongelmat kuten ylipaino ja erilaiset sairaudet, vaihdevuodet sekä henkinen stressi vaikuttavat hikoilun määrään.

Ajan myötä hiki ja lika imeytyvät tyynyyn, peittoon, sijauspatjaan, patjaan ja jopa sänkyyn muuttaen niiden ominaisuuksia. Tyynyn kuituihin imeytyvä hiki vaikuttaa esimerkiksi siten, ettei aiemmin ihanan muhkea ja tukeva tyyny tunnukaan enää samalta. Vuodevaatteiden vaihtovälissä onkin kyse paitsi hygieniasta myös ergonomiasta.

Tyynyn- ja sijauspatjansuojuksen avulla voit pidentää unituotteidesi käyttöikää, kun hiki ei pääse enää yhtä voimakkaasti imeytymään suoraan tyynyn ja sijauspatjan kuituihin. Suojuksissakin on eroja: kuten kaikki unituotteet, tulisi suojuksetkin valita omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti.

 

Kosteutta läpäisemättömät suojukset estävät kosteuden ihmeytymistä patjaan, sänkyyn ja tyynyyn.

Familon Uni -sijauspatjansuojus on kosteutta läpäisemätön ja hengittävä. Patjansuojuksen mukavalta tuntuva joustoneulos on imukykyinen ja hengittävä, tausta kosteutta läpäisemätön. Lapsiperheessä myös vanhempien parivuode kannattaa suojata kosteussuojalla siltä varalta, että pienellä unikaverilla käy vahinko. Herkimmillekin sopivan helppohoitoisen sijauspatjansuojuksen voi pestä 60 asteen konepesussa ja se kuivuu nopeasti uutta käyttöä varten. 

Familon Uni -tyynynsuojus on kosteutta läpäisemätön ja hengittävä. Tyynynsuojuksen mukavalta tuntuva ohut ja sileä jerseyneulos on imukykyinen ja hengittävä, tausta on kosteutta läpäisemätön. Tyynyn kosteussuoja vähentää hien ja rasvan imeytymistä tyynyyn. Uni-tyynynsuojus sopii kaikkiin normaalikokoisiin (50x60 cm) tyynyihin, suositellaan käytettäväksi tyynyliinan alla. Tyynynsuojuksen voi pestä 60 asteen konepesussa ja se kuivuu nopeasti uutta käyttöä varten. 

 

Erikoisominaisuuksia sisältävät suojukset tarjoavat paitsi suojaa unikaverillesi myös pientä ekstraa. 

Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus on todellinen tehoinnovaatio. Patjansuojuksen huipputeknologinen Outlast®-erikoiskangas aikaansaa dynaamisen lämmönsäätelyn ja tasaa yksilöllisesti kehon lämpötilan vaihteluita, mikä helpottaa ajoittain hikoilevan tai palelevan oloa. Ei liian kuuma tai kylmä, vaan juuri sopiva. Outlast Super -patjansuojus tuntuu nukkumaan käydessä viileän raikkaalta ja pitää lämpötilan sopivana koko yön. Lämpötilan eroja tasaava Outlast®-lämmönsäätely on ihanteellinen myös vilukissan ja kuumakallen yhteiseen parivuoteeseen. Sijauspatjansuojuksen voi pestä 60 asteen konepesussa ja se kuivuu nopeasti uutta käyttöä varten. 

Familon Outlast Super -tyynynsuojus on tuntuu nukahtaessa ihanan viileältä ja pitää tyynysi koko yön sopivan lämpöisenä. Tyynynsuojuksen toisella puolella on huipputeknologinen Outlast®-erikoiskangas, joka aikaansaa dynaamisen lämmönsäätelyn ja tasaa yksilöllisesti kehon lämpötilan vaihteluita. Outlast Super -suojus pitää tyynyn lämpötilan miellyttävänä koko yön: ei enää tyynyn turhaa kääntelyä yön aikana. Erikoiskankaan viileä tuntu helpottaa ajoittain hikoilevan oloa. Yhdistä vetoketjullinen Outlast Super -tyynynsuojus mieleiseesi normaalikokoiseen (50x60 cm) tyynyyn.

 

Ota suojukset avuksesi! Saat maaliskuussa kaikki Familon-tyynynsuojukset ja -sijauspatjansuojukset 20% alennuksella normaalihinnoista Friends of Familon -jäsenetuna. Saat jäsenedun rekisteröitymällä verkkokauppaan.

Julkaistu 14.3.2018