Kietoudu syksyn pehmeisiin uutuuksiin!

Jotain vanhaa, jotain uutta – lämmintä greigeä ja sinistä! Familonin syksyn uutuudet houkuttelevat pehmeästi unten maille.

Pehmeä, kotoisa ja tunnelmallinen. Lämpimän harmahtavan beigen eli greigen sävyt muodostavat pohjan Familonin syysmallistolle ja näkyvät nyt laajasti muussakin kodinsisustuksessa.

Kesän jälkeen hyppäämme kiinni työhön ja terveelliseen elämään suomalaisen superfoodin mustikan voimin. Karpalo ja viininpunainen valmistelevat makuuhuoneen elegantisti joulun odotukseen. Kuosit saavat nyt näkyä vahvasti: uskaliaimmat sisustajat yhdistävät kukkakuosit ja graafiset kuosit keskenään. Familon Home -malliston pääpainopiste onkin yhdisteltävyydessä, sillä uudet kuosit ja värit suunnitellaan aina sopimaan yhteen myös edellisten mallistojen tuotteiden kanssa.

Kestävyys ja laadukkuuden tavoittelu nousevat vuonna 2018 sisustustrendinä entisestään. Ylellisen sileät puuvillapercalelakanat ja muhkeat vuodevaatteet tuovat kotiinkin hotellimaista luksusta. Laadukas sänky muodostaa perustan hyvälle unelle: on tärkeää, että makuuhuone paitsi näyttää myös tuntuu hyvältä. Familonilta löydät vuosikymmenten kokemuksella valmistetut sängyt, patjat, tyynyt, peitot, lakanat sekä kylpytuotteet, niin koteihin kuin ammattikohteisiin. 

Friends of Familon -jäsenenä saat elokuussa 15% tutustumisedun syksyn uutuuksista. Rekisteröidy verkkokauppaan ja hyödynnä jäsenetu!

 

 

NUKU KOTONA KUIN HOTELLISSA

Familon Ultra Percale Viivasto -pussilakanasetti, valkoinen/musta
Familon Ultra Percale -pussilakanasetti, valkoinen
Familon Ultra Percale Viivasto -jättityynyliina, valkoinen/musta
Familon Ultra Neliö -koristetyyny, vaaleanharmaa

 

 

LEMPEITÄ UNIA MUSTIKKAMETSÄSSÄ

UUTUUS! Familon Princess Katve -pussilakanasetti, mustikka
Familon Princess Pellava -pussilakanasetti, mustikka
UUTUUS! Familon Ultra Korsi -pussilakanasetti, valkoinen/musta
Familon Ultra Neliö -koristetyyny, mustikka

 

 

 JUHLAVASTI JOULUUN

UUTUUS! Familon Ultra Percale -pussilakanasetti, viininpunainen
UUTUUS! Familon Ultra Korsi -pussilakanasetti, greige/valkoinen
UUTUUS! Familon Princess Katve -pussilakanasetti, puuteri
UUTUUS! Familon Ultra Percale -pussilakanasetti, greige

Julkaistu 22.8.2018