White Trash Disease: Vaihtoon niin kuin olisi jo

Alle yksi vuosi? Kaksi vuotta? Niin kauan sitten, ettet edes muista? Päivän kysymys kuuluu, että milloin sinä olet viimeksi vaihtanut tyynyn ja peiton?

Familonin teettämän tutkimuksen mukaan suurin osa arvioi tyynynsä olevan pari vuotta vanha, mutta lähes yhtä moni on valinnut vastausvaihtoehdoksi tyynynsä olevan nelisen vuotta vanha. Auts. Aika pitkä aika viettää yhden tyynyn kanssa.

Ihminen hikoilee nukkuessaan noin seitsemän litraa viikossa eli neljä vuotta vanha tyyny on imenyt itseensä lähes 1500 litraa hikeä. Omalla kohdallani määrä olisi varmaan tuplasuuri, kiitos innostuneen aineenvaihdunnan. Konditionaali siksi, koska uniherkkänä ihmisenä satsaan todella paljon tyynyn ja peiton vaihtoon.

Tällä kertaa voin taputtaa itseäni olalle, sillä tyyny- ja peittoasiat ovat omalla kohdallani (ja myös miehellä) todella hyvällä mallilla. Viime vuoden lopussa uusimme parisänkymme vuodevaatteet ja siitä lähtien yölliset pyörimiset hikisenä tai palelevana ovat jääneet historiaan. Mies nukkuu tyytyväisenä oman teknisen, viileän peittonsa alla, minä puolestaan vietän tämän postauksen kirjoitushetkenkin superlämpimän Familonin untuvapeiton alla. Mutta vaikka meillä tyynyn ja peiton vaihtamisesta on lyhyt aika, niin tämä pyörä, joka ei koskaan pysähdy. Uudet vuodevaatteet vaativat huoltoa, jotta kestävät suositellun käyttöajan.

Lue koko alkuperäinen juttu vaihtovälin merkityksestä kotiin White Trash Disease -blogista!

Julkaistu 26.3.2018