Hamam-pyyhkeet Joulusaunassa

Vihreä talo -blogissa haikaillaan joulusaunaan ja isojen Hamam-pyyhkeiden syleilyyn.

Ihon ikävä maalle mustan saunan hämärään ja lauteille lempeisiin löylyihin on kova. Sen kerran kun maalle pääsee käymään, voitte arvata että jo silkka saunan lämmitysrituaalikin saa onnen tipan silmänurkkaan. Ensimmäinen tulitikun raapaisu, ensimmäinen rikintuoksuinen savukiehkura. 

Yksityiskohdat merkitsevät paljon. Mitä tahansa tekstiiliä ei mustalle saunalle kelpuutetakaan. Näissä kuvissa näkyvät kauniit tummanharmaat hamampyyhkeet ovat Familonilta. Pyyhkeiden koko on riittävän suuri, 90x180cm. Siihen pystyy kääriytymään oikein kunnolla, kun pukuhuoneessa on viileää. Värivaihtoehtoja on kaksi; näissä kuvissa näkyvä tummanharmaa ja sitten tuo raikas valkopohjainen.Toiseksi näissä hamameissa on se upea ominaisuus että, toinen puoli on froteeta. Jos tavanomainen hamam saattaa talvisaikaan tuntua turhankin ilmavalta, on tässä frotee tuomassa hiukan paksuutta ja lämpöä. Se myös kuivaa hirmu hyvin. Kyllä toimii.

Jos pyyhkeet houkuttavat, löydät niitä tuolta Familonin joulusivulta. Siellä on pyyhkeiden lisäksi liuta muitakin käytännöllisiä joululahjaideoita, peitoista ja tyynyistä untuvatossuihin, pellavalakanoista kylpytakkeihin ja lahjakortteihin.

Lue alkuperäinen juttu Annikan blogista Vihreä Talo, missä voit osallistua kahden Familon Hamam -kylpypyyhkeen arvontaan.

Joulusauna-Familon-Hamam-pyyhe

 

Julkaistu 30.11.2018