Hunajakuorinta ja hyvä lepo

Meinaako väsyttää? Hyvän levon ja itsestä huolehtimisen avulla pääset taas energiseen arkeen kiinni. Hemmottele päivän päätteeksi itseäsi kotitekoisella hunajakuorinnalla!

Kiireisen mielen rauhoittamiseksi voit kokeilla kosteuttavaa hunajakuorintaa, jolla rentoutat koko kehon. Tällä helpolla reseptillä valmistat itse hyvää tekevän hunajakuorintavoiteen.

Kosteuttava hunajakuorinta:

1 rkl kotimaista hunajaa
1 rkl kookosöljyä
1 tl hieman karkeaa suolaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi voiteeksi. Purkita voide lahjaksi tai käytä heti.

Käyttöohje: Hiero kuorintavoide hieman kostealle iholle hierovin liikkein. Pese kuorinta huolellisesti pois ja viimeistele hoito kosteusvoiteella ja/tai ihoöljyllä.


Familon-pyyhkeet ja hunajakuorinta

Kosteuttavan hunajakuorinnan ja rentouttavan kylvyn tai suihkun jälkeen on ihana kietoutua satumaisen pehmeään pyyhkeeseen. Kauniit ja kestävät kylpytekstiilit tekevät arkisesta peseytymisestä juhlahetken. Satumaisen pehmeät Familon Princess -vohvelipyyhkeet kuivaavat hyvin ja kuivuvat nopeasti seuraavaa käyttöä varten. Muhkeat Familon Ultra -froteepyyhkeet tuovat kylpyhetkiin ajatonta hyvän olon harmoniaa. Iltatoimien ajaksi on ihana kietoutua kevyeen ja kauniiseen Princess-vohvelikylpytakkiin, joka sopii myös aamutakiksi naisille ja miehille.

Familon Princess -vohvelipyyhkeet ja -kylpytakki

Sänkyyn on ihana pujahtaa raikkaana ja unikin tulee helpommin, kun olet hyvällä mielellä.

Rauhoittuminen ja luonnollinen vuorokausirytmi auttavat nukahtamaan. Silmiin osuvalla valolla on kaikkein voimakkain vaikutus sisäiseen ajastimeen. Mikäli nukahtaminen on vaikeaa valoisaan vuodenaikaan tai sinun on nukuttava päiväsaikaan, kannattaa harkita makuuhuoneen pimentämistä verhoilla ja kaihtimilla.

Omaan uneen sopivalla tyynyllä ja mukavan lämpimällä ja ilmavalla peitolla saat parhaat unet. Kesäksi on hyvä vaihtaa kevytpeittoon, jotta nukkumislämpötila säilyy miellyttävänä. Aina sopivalta tuntuva lämpöä tasaava Familon Outlast Super -tyyny on huipputuote kesäuniin. Untuvaisen ylellisestä tuesta pitäville sopii Familon Feeling -tyyny.

Familon-tyynyt, -peitot ja -vuodetekstiilit

Hyvä olo syntyy oikeista valinnoista. Muista valita myös aikaa itsellesi ja hyville yöunille!

Julkaistu 27.4.2016