Kaikki lahjat saman katon alta – Familonin joululahjavinkit koko suvulle ja ystäville!

Keskitä joululahjaostokset saman katon alle ja heitä hyvästit lahjastressille!

Uhkaako joululahjastressi iskeä? Pohditko, mitä hankkisit kummilapsellesi, isovanhemmille tai puolisollesi?

Osta kaikki lahjat saman katon alta suoraan kotiisi ja selätä joululahjastressi! Familonin joululahjakansioista löydät lahjat jokaiselle.

Poimimme myös vinkit erilaisille lahjatyypeille:

Kuntoilija ilahtuu pehmeästä ja kevyestä Familon Ultra Hamam -kylpypyyhkeestä, joka kulkee kätevästi mukana treenikassissa. Ohut pyyhe soveltuu hyvin myös joogamatolle pehmentämään alustaa.

Vilukissalle kelpaavat ainoastaan muhkeimmat tyynyt ja peitteet: siksi Familon Gold -untuvatuotteet ovatkin omiaan hänelle. Familon Gold -untuvapeite ja Familon Gold -untuvatuplapeite tuudittavat pehmeästi unten maille.

Kuumakalle saa puolestaan helpotusta kehon lämpötilaa tasaavasta Familon Outlast Xelerate -peitosta ja -tyynystä. Peiton erikoiskankaassa dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely yhdistyy uudenlaiseen lämmönsiirtoteknologiaan, joka tehostaa ja nopeuttaa lämmönsäätelyä. Outlast® Xelerate reagoi ainutlaatuisen nopeasti ihon lämpenemiseen ja viilenemisen, ennaltaehkäisten ja vähentäen merkittävästi liiallista kuumuuden ja kylmyyden tunnetta.

Kotona viihtyvät hyggeilijät tykästyvät pehmeisiin ja kauniisiin Familon Princess -pellavapussilakanoihin, jotka luovat kotiin ihanaa hyvän olon harmoniaa. Syksyn trendiväri puuteri tuo makuuhuoneen sisustukseen lempeää pehmeyttä.

Niska-, hartia- ja selkäkivuista kärsivä on kiitollinen ergonomisesta hyvän unen lahjasta. Kolmessa eri koossa myytävät Ergo Futurex -tyynyt ja Ergo Niska -tyyny tukevat niskaa ja ehkäisevät kiputiloja. Tyynyt on suunniteltu yhteistyössä fysiatrian erikoislääkärin kanssa.

Saunojaa miellyttää kevyt ja nopeasti kuivuva Familon Princess -vohvelikylpytakki, johon on ihanaa kietoutua löylyjen jälkeen. Ihana lahja pariskunnalle: osta molemmille mätsäävät, saman väriset kylpytakit tai anna toiselle valkoinen, toiselle tummanharmaa.

Lukutoukka pujahtaa mieluusti viileinä iltoina kudotun Familon Princess -torkkupeiton alle, joka on pehmeä ja lämmin kuin halaus.

Allergikko ilahtuu lahjasta, joka on saanut Allergiatunnuksen - esimerkiksi kauniista Familon Princess Paanu -pussilakanoista. Kaikilla Familonin vuodetekstiileillä on Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

Familonin klassikoista tykkäävälle varmin lahja ovat pehmoiset Familon Princess-tyyny ja Familon Princess-peite, jotka ovat olleet Familonin mallistossa jo 1960-luvulta asti.

Pariskunnan yhteisiin uniin tuo pehmeyttä ylellinen Familon Princess -pellavatuplapussilakanasetti. Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pesusta pesuun ja muuttuu pesukertojen myötä pehmeämmäksi. Pellavakangas tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä.

Sisustusfriikki ilahtuu saadessaan trendikkäät Familon Ultra -percalepussilakanat ja Familon Ultra -percalealuslakanat – kannattaa kuitenkin varmistaa etukäteen, onko tyylitaituri jo ehtinyt ostaa Familonin suositut lakanat! 

Opiskelijalle mieluisia lahjoja ovat sellaiset, joita ei itse raaski ostaa. Familon Ultra -jättityynyt ja Familon Princess -pellavajättityynyliinat tuovat mukavuutta ja kaunista ilmettä opiskelija-asuntoon.

Kummilapsellekin voi antaa pehmeän hyvän olon paketin. Iloiset Karhunen-pussilakanat tuovat väriä leikki-ikäisen makuuhuoneeseen, kun taas lempeät Familon Hiphop-satiinipussilakanat ovat mitä ihanin joululahja vauvan ensimmäisiksi pussilakanoiksi.

Hyödynnä joulukuun kampanjaetu lahjaostoksilla: saat joulukuussa kaikki Familon Home -kodintekstiilit 20% alennuksella normaalihinnoista! Etukoodilla LAHJAREKI saat lisäksi ilmaisen postitoimituksen, kun ostoksesti ylittävät 20€ (ei kotiinkuljetus). Klikkaa itsesi kampanjasivulle tästä.

Julkaistu 12.12.2017