Kauniita unia: Rebecca 65m2_

65m2_ -Instagram-tiliä pitävä Rebecca kiinnittää kodissaan erityisesti huomiota makuuhuoneen sisustukseen, koska siellä vietetään paljon aikaa.

Tässä kodissa juodaan aamukahvit sängyssä, luetaan kirjaa, selaillaan läppäriä ja riehutaan joskus koiran kanssa lakanoissa. Eletään, iloitaan ja nauretaan. Sisustamisen ilo välittyy vahvasti kauniista kuvista, joita Rebecca jakaa suositulla 65m2_ -Instagram-tilillään.

 

Minkälainen on unelmiesi makuuhuone?

Unelmieni makuuhuone olisi samanlainen kuin nykyinen makuuhuoneemme, mutta siinä olisi lisäksi parveke jolta avautuisi näkymä Välimerelle. Unohtamatta tietenkään valkoisia pitkiä pellavaverhoja, jotka lepattaisivat tuulessa kauniisti, kun avaisin aamuisin ovet parvekkeelle.

Kolme asiaa, joita ilman et pysty nukkumaan?

Sänky, peitto ja tyyny? ;-D Näiden lisäksi ikkunan pitää olla aina auki, oli ulkona -25 tai +25 astetta. Myöskin peitto jalkojen välistä on must, muuten menee koko yö pyörimiseksi.

Lempilakanasi juuri nyt?

Ei ole pellavalakanoiden voittanutta! Valkoiset Familon Princess -pellavalakanat on heittämällä lempparilakanani. Ne ovat ihanan pehmeät ja viileät.

 Onko makuuhuoneesi pyhitetty nukkumiselle, vai vietätkö siellä aikaa muulloinkin?

Makuuhuoneessa juodaan aamukahvit sängyllä, luetaan kirjaa, selaillaan läppäriä, joskus riehutaan koiran kanssa sängyllä ja vaikka mitä muuta. Meillä varmaan oleskellaan enemmän makuuhuoneessa kuin olohuoneessa! Koska makuuhuoneessa tulee vietettyä paljon aikaa, on huoneen sisustukseen kiva panostaa.

Perheestänne löytyy myös karvainen kaveri. Missä koiranne nukkuu?

Koiramme Luca huomaa, milloin olemme käymässä nukkumaan ja ”hiipii” (varmaan itsensä mielestä todella huomaamattomasti) makuuhuoneen lattialle nukkumaan. Joudun sen sitten usein keskellä yötä häätämään paikalleen olohuoneeseen. Kun Luca näkee unia, kukaan samassa huoneessa oleva ei pysty nukkumaan. Miten voikin koira kuorsata ja ulista unissaan niin kovaa?

 

Kiinnostavimmat sisustustrendit makuuhuoneessa juuri nyt?

Kääk, pakko myöntää, etten ole perillä ikinä mistään trendeistä! Mitä olen pannut merkille, niin vuodekatoksia on paljon ja samettia petauksissa.

Hauskin uni, jonka viimeksi näit?

Olin Stockmannilla ostamassa Muumi-vihkoja Frendien Pheoben kanssa!

Minkälainen olisi unelmiesi aamu?

Sellainen, että ei väsyttäisi. Ja toki heräisin koska tahansa mielelläni sieltä Välimeren haaveasunnoltani, nauttisin aamupalani parvekkeella ja katselisin turkoosia Välimerta...

 

Kuvat: Rebecca 

Julkaistu 12.10.2017