Kesän unettavimmat lahjat

Poimimme yhteen Familonin vinkit kesän pehmeimpiin (ja taatusti unettavimpiin) lahjaideoihin.  

Koulujen päättäjäiset, lakkiaiset, rippijuhlat, kesäjuhlat, syntymäpäivät, juhannus... Kesä on täynnä ihania juhlia, mutta kiire ja lahjojen hankinta aiheuttavat monelle stressiä.

Koska kesä on mitä täydellisintä aikaa rentoutumiselle, ei kenenkään pitäisi vaivata mieltään lahjoja tuskaillen. Poimimme yhteen Familonin vinkit kesän pehmeimpiin (ja taatusti unettavimpiin) lahjaideoihin.

 

YLELLISIMMÄT KESÄLAHJAT

FAMILON PRINCESS -PELLAVAPUSSILAKANAT
Pellava imee hyvin kosteutta ja siirtää kehon ylimääräistä lämpöä poispäin, minkä takia se tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Tämä luonnollinen lämmön ja kosteudensiirto-ominaisuus pitää lakanat kuivina ja raikkaina koko yön. 
Familon Princess -pellavapussilakanasetti (sis. tyynyliinan) 96,90 € (värit mustikka, puuteri, valkoinen ja tummanharmaa) 

FAMILON ULTRA PERCALE VIIVASTO -PUSSILAKANAT 
Hienoista ohuista langoista tiheään kuosiin kudottu puuvillaperkaalikangas on erityisen sileää ja pehmeää, himmeästi hohtavaa ja ylellistä. Ryhdikäs puuvillaperkaalilakana ei laskeudu ihonmyötäisesti, vaan jättää ilmaa väliin, mikä luo ihanan viileyden tunteen. 
Familon Ultra Viivasto Percale -pussilakanasetti (sis. tyynyliinan) 100,90 €
Familon Ultra Viivasto Percale -tuplapussilakanasetti (sis. tyynyliinat) 185,90 € 

FAMILON SILVER -KEVYTUNTUVAPEITE 
Kevyet höyhen ja untuva säätelevät luonnostaan erinomaisesti lämpöä ja ylläpitävät mukavaa, hiostamatonta lämpötilaa. Silver-untuvapeiton kangas on hienointa puuvillapercalea, reunoissa tummanharmaa satiiniterenauha. 
Familon Silver -kevytuntuvapeite 175,90 € 

FAMILON COOL NIGHT -KEVYTPEITE JA FAMILON COOL NIGHT -TYYNY 
Superkevyen Cool Night -kevytpeiton Aerelle® Cool Night -erikoisontelokuitu ja tyynyn Aerelle® Cool Night -erikoispallokuitu yhdistettynä Climarelle® Cool -erikoiskankaaseen aikaansaavat yhdessä ihanan viilentävän vaikutuksen. Täytekuitu varastoi ylimääräisen lämmön pois kehosta ja erikoiskankaan hi-tech mikrokapselit tehostavat viileää tuntemusta. 
Familon Cool Night -kevytpeite 194,90 € 
Familon Cool Night -tyyny 55,90 €

 

IHANIMMAT MÖKKITULIAISET

UNIKEOLLE: FAMILON EXTRALIFE -TYYNY
Erityisen kestävän Familon Extralife -tyynyn täytteenä on testatusti litistymätöntä Dacron® Extralife -spiraaliontelokuitua. Puolikorkea, kimmoisa ja napakka Extralife-tyyny pysyy pehmeän kuohkeana pitkään. Tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta, niin kuin meillä on tapana sanoa. 
Familon Extralife -tyyny 26,90 € 

SKANDITYYLIN YSTÄVÄLLE: FAMILON ULTRA LOIMI-PUSSILAKANAT TAI FAMILON PRINCESS NUPPU-PUSSILAKANAT 
Puuvilla on 100 % luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja imee hyvin kosteutta. Familonin puuvillapalttina on kestävää sekä helppohoitoista ja sopii siksi täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. 
Familon Ultra Loimi -pussilakanat 48,90 € (värit valkoinen/t.sininen, harmaa/valkoinen) 
Familon Princess Nuppu -pussilakanat 48,90 € (värit puuteri ja harmaa) 

HIMOSAUNOJALLE : FAMILON PRINCESS -VOHVELIKYLPYTAKKI 
Kevyt, imukykyinen ja nopeasti kuivuva Princess-vohvelikylpytakki tuntuu ihanan pehmeältä ja sen pölyämätön micro-puuvilla sopii myös herkimmille. 
Familon Princess -vohvelikylpytakit 60,90 € (värit tummanharmaa ja valkoinen, koot S, M ja L) 

AURINGONPALVOJALLE: FAMILON ULTRA HAMAM -KYLPYPYYHE 
Välimeren kylpylöiden höyrysaunoihin aikoinaan kehitetty hamam on suurikokoinen (90x180cm) ja ihanan kevyt kylpypyyhe. Hyvin kuivaavan pyyhkeen toinen puoli on sileä ja toisella puolella on froteepinta, joka parantaa imukykyä. Ihanteellinen rantapyyhkeeksi, kylpyhetkiin, laudeliinaksi tai joogaan. 
Familon Ultra Hamam -kylpypyyhe 29,90 €

Julkaistu 22.5.2018