Kesälukemista: bloggaajien kootut postaukset

Kesällä on aikaa levätä ja inspiroitua vaikka blogijuttujen parissa. Kokosimme sinulle kesälukemiseksi hyvän olon lifestyle-blogipostauksia, joissa on tunnetta ja tietoa sekä kokemuksia Familon-tuotteista. Bloggaajien kootut postaukset, ole hyvä!

Klikkaamalla otsikkoja pääset alkuperäisiin blogipostauksiin.

 

Vihreä Talo: Hikisiin öihin

"Mä olen niin hurja että nukun mielelläni kahden täkin painon alla. Siellä mä sitten hikoilen. Nyt kun paksun täkin alla on Familonin tekninen Outlast Xelerate -peitto, on meno toden totta lämpötilan puolesta tasaisempaa ja viileämpää."

Mikä avuksi, kun kuumat kesäyöt vievät yöunet, mutta lakanalla tai kevytpeitteellä nukkuminen ei luonnistu? Vihreä talo -blogin Annika testasi Familonin lämpöä sääteleviä Outlast Xelerate -tuotteita ja rakastui.

 

Riikan Blogi: Nukkumispaikat pienessä mökissä

"Mökillä saa vaan olla laadukasta ja juuri tänne sopivaa tavaraa, koska yksikin ylimääräinen tavara on liikaa. Niin astioissa, vaatteissa kuin petivaatteissa. Myös mahdollisten vieraiden saapuessa on heidänkin kiva nukkua laadukkailla patjoilla. Mummo ja pappa tervetuloa!"

Hiiret pääsivät yllättämään Riikan perheen mökillä, joten oli aika hankkia uudet petivaatteet ja patjat. Blogissaan Riikka jakaa kesäunisuosikkinsa, joihin lukeutuvat esimerkiksi helppohoitoinen Ergo Breathair -sijauspatja, Ultra-tyynyt ja Ultra-peitteet

 

Musla: Vierassängyt mökillä

"Vieraspatjoista saa päällekkäin kasaamalla kevyet hengailusängyt. Varastin idean päällekkäin kasattavista patjoista, jotka päivisin toimivat sohvina ja öisin vierassänkyinä, meidän äidiltä. Patjasohvat ovat paras tapa säilyttää ylimääräisiä nukkumapaikkoja, sillä kuka haluaa ylimääräisiä patjoja tai kokoontaitettavia sänkyjä nurkkiin lojumaan? Tilasin Familonilta neljä Uni-patjaa, koska ne täyttivät mökkipatjalle sopivat kriteerit."

Musla-blogiin kirjoittavalla Kirsikalla on usein kesä- ja talvivieraita mökillä ja hän toivookin, että kaikki kyläilijät viihtyisivät hyvin ja nukkuisivat sikeästi. Kirsikka rakensi siskonpedin, joka ei vie paljon tilaa päivisin, mutta tarjoaa makoisat unet yövieraille. Blogissa myös kokemuksia Familonin hotellityylisistä perkaalilakanoista.

 

Stella Harasek: Uusi sänky, paremmat unet

"Heräsin aamuisin kankeana ja hartiat jumissa, mutta hoksasin yhdistää sen sänkyyn vasta silloin kun Jarnokin alkoi valittaa yön aikana jumiutuvaa kroppaa. Matkoilla nukuimme hotellisängyssä sikeästi kuin pikkulapset ja tajusimme, että elämä on liian lyhyt huonoihin yöuniin – kotiin oli vihdoin hankittava kunnollinen sänky."

Voisiko hotelliunista nauttia kotonakin? Kyllä voi, tietää Notes on a Life -blogin Stella. Stella ja Jarno löysivät Familonilta täydelliset unituotteet omiin tarpeisiinsa: ergonominen Ergo Hotel -jenkkisänky ja napakka Ergo Breathair -sijauspatja muuttivat pariskunnan elämän. 

 

Viena K: Sängyllä on väliä - parempaa unta jo vuoden ajan

"Vuoden Familon-kokeilun jälkeen voin todeta, että sängyllä on todellakin väliä. Uskoisinpa jopa, että ilman tätä ihanaa petiäni en olisi nykyisin näin hyvä nukkumaan. Myös poikaystäväni, jolla on selkäongelmia, on huomannut eron selvästi ja nukkuu yleensä paremmin minun luonani – seuraavaksi meillä onkin todo-listalla paremman sängyn hankkiminen hänen kotiinsa."

Viena on huomannut, että yhdelläkin huonosti nukutulla yöllä voi olla pitkäaikainen negatiivinen vaikutus. Lue Vienan kokemuksia Familon Ultra -5-vyöhykejoustinsängystä blogista!

 

Valkoinen Harmaja: Hotellitunnelmaa omaan makuuhuoneeseen

"Hotelleissa on tyypillisesti ihanan pehmoiset ja sileät lakanat. No nyt on meilläkin! Familon Ultra Percale -lakanat ovat hienoista, ohuista langoista tiheään kudottua (TC 200) puuvillaperkaalia. Tämä tekee kankaasta erityisen sileää ja pehmeää sekä hotellimaisen rapsakkaa. Pidän siitä, että puuvillaperkaalilakanat eivät laskeudu ihonmyötäisesti, vaan ne jättävät ilmaa ihon ja peiton väliin. Lakanat tuntuvat todella miellyttäviltä."

Hotellitrendi näkyy tänä vuonna vahvasti makuuhuoneessa: muhkea sänky, pehmoiset tyynyt ja peitot sekä rapeat percalelakanat tuovat kotiin ylellistä hotellitunnelmaa. Kurkista Suvin blogista vinkit täydellisen hotellityylin luomiseen! 

 

White Trash Disease: Vaihtoon niin kuin olisi jo

"Alle yksi vuosi? Kaksi vuotta? Niin kauan sitten, ettet edes muista? Päivän kysymys kuuluu, että milloin sinä olet viimeksi vaihtanut tyynyn ja peiton? Familonin teettämän tutkimuksen mukaan suurin osa arvioi tyynynsä olevan pari vuotta vanha, mutta lähes yhtä moni on valinnut vastausvaihtoehdoksi tyynynsä olevan nelisen vuotta vanha. Auts. Aika pitkä aika viettää yhden tyynyn kanssa."

Milloin sinä vaihdoit viimeksi tyynysi ja peittosi uusiin, kysyy Nata blogissaan.Tyynyn- ja patjansuojuksilla pidennät vuodevaatteidesi käyttöikää. Natalla on käytössään teknologinen Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus, joka tasaa kehon lämpötilan vaihteluita, mikä helpottaa hikoilevan tai palelevan oloa. 

 

Kuva: Stella Harasek / Notes On a Life

Julkaistu 17.7.2018