Hi-tech unista helpotusta helteeseen

Lakanat tuntuvat liimaantuvan ihoon, kylkiä kuumottaa kaikissa asennoissa, tyynynkään kääntäminen ei auta. Kukapa meistä ei olisi joskus pyörinyt valveilla sängyssään kuumana kesäyönä.

Hellesäihin emme voi vaikuttaa, mutta oman kehomme, makuuhuoneen ja sängyn lämpötilaan kyllä.

Kehon lämpötilan tulisi laskea muutama aste, jotta nukahtaisit levollisesti. Siksi viileä suihku tai iltauinti ennen nukkumaanmenoa voi helpottaa nukahtamista.

Pidä sälekaihtimet kiinni kuumina kesäpäivinä, jotta makuuhuone ei pääse lämpenemään liiaksi. Kun sää viilenee iltaa kohti, kannattaa ikkunat avata jo ajoissa, jotta huone ehtii tuulettua ja lämpötila laskea.

Sänky tuntuu hiostavalta, jos nukut vääränlaisen peitteen kanssa. Keho haihduttaa kosteutta ja lämpöä koko yön ajan. Jos patjan ja peitteen väliin jäävä mikroilmasto ei toimi, sen suhteellinen kosteus voi nousta yli 80 %:n, jolloin keho alkaa hikoilla. Siksi kannattaa kiinnittää paitsi esimerkiksi peiton paksuuteen myös materiaaleihin. Pellava on hengittävä luonnonmateriaali, joka tuntuu talvella lämpimältä ja kesällä viileältä. Tekniset materiaalit tarjoavat puolestaan erityisominaisuuksia.

 

VIILEYTTÄ KAIPAAVALLE: VIILENTÄVÄ FAMILON COOL NIGHT

Superkevyen Familon Cool Night -kevytpeiton Aerelle® Cool Night -erikoisontelokuitu ja tyynyn Aerelle® Cool Night -erikoispallokuitu yhdistettynä Climarelle® Cool -erikoiskankaaseen aikaansaavat yhdessä ihanan
viilentävän vaikutuksen. Täytekuitu varastoi ylimääräisen lämmön pois kehosta ja erikoiskankaan hi-tech mikrokapselit tehostavat viileää tuntemusta.

 

KUUMAKALLEILLE JA VILUKISSOILLE: LÄMPÖÄ TASAAVA FAMILON OUTLAST XELERATE

Ei liian kuuma, eikä liian kylmä, vaan juuri sopiva! Lämpöä säätelevän Familon Outlast Xelerate -peiton ja -tyynyn kanssa voit nukkua juuri sopivassa lämpötilassa läpi yön. Peiton Outlast® Xelerate -erikoiskankaassa dynaaminen Outlast®-lämmönsäätely yhdistyy uudenlaiseen lämmönsiirtoteknologiaan, joka tehostaa ja nopeuttaa lämmönsäätelyä. Outlast® Xelerate reagoi ainutlaatuisen nopeasti ihon lämpenemiseen ja viilenemisen, ennaltaehkäisten ja vähentäen merkittävästi liiallista kuumuuden ja kylmyyden tunnetta. Aina sopivan lämmin Familon Outlast Xelerate on ihanteellinen peitto ajoittain hikoilevalle ja palelevalle, sekä lahjaksi.

 

SIJAUSPATJANSUOJUS, JOKA TASAA LÄMPÖÄ: FAMILON OUTLAST SUPER

Familon Outlast Super -sijauspatjansuojus on todellinen tehoinnovaatio. Patjansuojuksen huipputeknologinen Outlast®-erikoiskangas aikaansaa dynaamisen lämmönsäätelyn ja tasaa yksilöllisesti kehon lämpötilan vaihteluita, mikä helpottaa ajoittain hikoilevan tai palelevan oloa. Ei liian kuuma tai kylmä, vaan juuri sopiva. Outlast Super -patjansuojus tuntuu nukkumaan käydessä viileän raikkaalta ja se pitää lämpötilan sopivana koko yön. Konepestävä sijauspatjansuojus helpottaa vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää. Lämpötilan eroja tasaava Outlast®-lämmönsäätely on ihanteellinen myös vilukissan ja kuumakallen yhteiseen parivuoteeseen. Maksimoi lämmönsäätely Outlast Super -tyynyyn ja -peiton avulla. Suojus sopii eri paksuisiin sijauspatjoihin, koot 80x200 cm ja parivuoteeseen 160x200 cm tai 180x200 cm. Sisältää Outlast Super -sijauspatjansuojuksen, ei sisällä sijauspatjaa.

 

KESÄPATJA, JONKA HENGITTÄVYYS ON VERTAANSA VAILLA: FAMILON ERGO BREATHAIR

Innovatiivinen Breathair® 3D-spiraalikuiturakenne tekee Familon Ergo Breathair -sijauspatjasta poikkeuksellisen hengittävän, kevyen ja kestävän. Tämä petauspatja viimeistelee uniergonomiasi. Napakka Breathair-sijauspatja tukee ergonomisesti eri painoisia ja muotoisia vartaloita. Kun kehon paine jakautuu tasaisesti elastiselle sijauspatjalle nukahdat nopeammin, nukut syvemmin ja heräät levänneenä. Elastisuuden ansiosta sijauspatjalla on myös erityisen helppo kääntyä. Hengittävä ja ilmava Breathair® pitää vuoteen lämpötilan ja kosteuden merkittävästi alhaisempana kuin perinteinen vaahtomuovi tai älypehmuste. Ihanteellinen petauspatja hikoileville ja ei älypehmustetta haluaville. Valittavana koot yhden hengen sänkyyn ja parivuoteeseen, korkeus n. 7cm. Familon Ergo Breathair -sijauspatja on kokonaan vesipestävä ja se sopii myös herkimmille, sijauspatjalla on Allergiatunnus®.

 

HENGITTÄVÄT KESÄLAKANAT: FAMILON PRINCESS PELLAVA

Pellava imee hyvin kosteutta ja siirtää kehon ylimääräistä lämpöä poispäin, minkä takia se tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Tämä luonnollinen lämmön ja kosteudensiirto-ominaisuus pitää lakanat kuivina ja raikkaina koko yön. Pehmeät Familon Princess -pellavapussilakanat tuntuvat miellyttävän pehmeiltä ihoa vasten. Valitse suosikkisi yhden hengen tai parivuoteen pussilakanaseteistä.

 

Familon Princess -pellavalakanat puuteri

Julkaistu 30.5.2018