Löydä täytteisiin tutustumalla sinulle täydellinen tyyny ja peitto

Sanovatko tuotepakkausten täytevaihtoehdot mitään? Jos osaat lukea oikein, ne kertovat paljon!

Tyynylläsi on tärkeä tehtävä: huolehtia uniergonomiastasi levossa vietettyinä vuorokauden tunteina. Oikeanlainen peite taas takaa häiriintymättömät unet pitäen nukkumislämpötilan sopivana ja olon levollisena. Sekä tyynyllä ja peitteellä on koon, materiaalin ja muiden ominaisuuksien puolesta useita eroavaisuuksia eri tarpeita tyydyttämään. Nyt suunnataan huomio täytteisiin. Kun omalta tyynyltä ja peitteeltä halutaan saada kaikki irti, on hyvä ymmärtää, minkälainen täyte palvelee omaa nukkumista. Katsotaanpa siis, mitä unikaverimme ovat syöneet!

ÄLYPEHMUSTE — ERGONOMISTA TUKEA JA PAINOTTOMUUDEN TUNNETTA

Älypehmuste on viskoelastista polyuretaanivaahtoa, joka tunnetaan myös nimellä memoryfoam. Vakaasti tukeva ja myötäilevä älypehmuste tuo sänkyyn ylellistä pehmeyttä ja painottomuuden tunnetta. Familonin Futurex -erikoispehmustetyyny muotoutuu yksilöllisesti ihanan pehmeän pinnan sekä profiloidun ja muotoutuvan älypehmusteen ansiosta. Futurex-tyyny on on suunniteltu kaikille terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille, ja sen ergonomisista ominaisuuksista hyötyvät erityisesti paljon autoilevat sekä päätetyötä tekevät – se on siis must-tuote niskakivuista kärsivälle!

Familon Futurex tyyny

UNTUVA — KOHTI HÖYHENSAARIA

Untuva on ainutlaatuisen hengittävä ja ylellinen luonnonmateriaali. Luonnostaan kevyet höyhen ja untuva ovat omiaan ylläpitämään mukavaa, hiostamatonta lämpötilaa. Tämä takaa täydellisen lämmöneristyksen nukkumistuotteissa. Familonin ylellisillä Untuva -tuotteilla uinahdat kevyesti lempeään uneen – kohti höyhensaaria.

Familon untuva peitto

MIKROKUITU — OHUT JA UNTUVAINEN

Mikrokuitu on äärimmäisen ohutta ja hyvin muotoutuvaa polyesterikuitua. Tyynyt ja peitot, joiden täytteenä on mikrokuitua ovat ylellisen kuohkeita ja pehmeitä. Mikrokuidulle tyypillistä on untuvainen tuntu. Siksi se onkin hyvä vaihtoehto untuvasta haikaileville herkälle nukkujalle. Hienoimmat mikrokuidut ovat äärimmäisen ohuita ja tunnultaan silkkimäisiä. Tämän ylellisen materiaalin löydät mm. lämpöä tasaavista Familon Outlast Xelerate -tyynystä ja -peitteestä sekä untuvaisen ylellisistä Familon Feel -tuotteista.

Pallokuitu- ja mikrokuitutäytteinen tyyny sopii nukkujalle, joka haluaa helposti pöyhittävän ja muokattavan tyynyn.

PALLOKUITU — PEHMEÄ JA MUKAUTUVA

Pehmeä ja ilmava pallokuitu on hyvin muotoutuva ja tukea antava pehmuste. Pallokuitutäytteinen tyyny tukee päätä pehmeästi eri uniasennoissa. Pallokuituja valmistetaan toisistaan selkeästi poikkeavilla ominaisuuksilla:

COMFOREL® ECO — MUOTOUTUVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN
Korkealaatuinen ja hienorakenteinen Comforel® Eco -pallokuitutäyte säilyttää kuohkeutensa huomattavasti edullisempia laatuja pidempään. Yksilöllisesti muotoutuva, pehmeä ja helppohoitoinen kuitu antaa tasapainoisen ja oikean tuen päälle ja niskalle. Kuitu on valmistettu ympäristöystävällisesti energiaa, vettä ja luontoa säästäen. Tutustu mm. Familon Ultra -tyynyynlaadukkaaseen Familon Hiphop -lastentyynyyn tai tasaisen nukkumislämpötilan mahdollistavaan Outlast Super -tyynyyn.

Hikoileva turvautuu lämpöä tasaaviin erikoismateriaaleihin.

COOL NIGHT — IHANAA VIILEYTTÄ
Ylellisen Cool Night -tyynyn Aerelle® Cool Night -erikoispallokuitu yhdessä tyynyn päällikankaan kanssa aikaansaa ihanan viilentävän vaikutuksen. Täytekuitu varastoi ylimääräisen lämmön pois kehosta ja erikoiskankaan hi-tech mikrokapselit tehostavat viileää tuntemusta.

Familon Cool night peitto ja tyyny

SPIRAALIONTELOKUITU — KEVYT JA KUOHKEA

Spiraaliontelokuitu säilyttää kuohkeutensa pitkään. Kevyt ja ilmava polyesterispiraaliontelokuitu on kestävä pehmustemateriaali peitoille ja tyynyille. Spiraaliontelokuitu yhdistettynä Outlast-erikoiskuituun saa ylellisen muhkeassa Outlast Super -peitteessä aikaan dynaamisen lämmönsäätelyn, joka tasoittaa kehon lämpötilavaihteluja. Valmistustapa ja kuidun laatu valjastavat spiraaliontelokuidun myös aivan toisentyyppiseksi täytemateriaaliksi:

ECO-CORE — KESTÄVÄ JA LUONTOA KUNNIOITTAVA UUSIOKUITU
Familonin tyyny- ja peitevalikoimassa on myös kierrätysmuovipulloista saatavasta eco-core - uusioraaka-aineesta valmistettua Dreamfil-kuitua, jonka hiilijalanjälki on noin neljä kertaa alhaisempi kuin tavanomaisen polyesterikuidun. 100 % puhdas uusioraaka-aine pidentää tuotteen elinkaarta merkittävästi. Tutustu ympäristöystävälliseen Dreamfil-tyynyyn ja -peittoon.

Tiesitkö? Kaikista Familonin kuiduista 60 % on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

ONTELOKUITU — HENGITTÄVÄ

Ontelokuitu on yleisemmin peitoissa käytettävä, erinomaisen hengittävä, pehmustemateriaali. Putkimainen ontto kuitu on täytemateriaalina pehmeä ja ilmava. Ontelokuitutäytteitä löytyy taas eri puolia arvostavien nukkujien tarpeisiin:

AERELLE COOL NIGHT — AIKAANSAA VIILENTÄVÄN VAIKUTUKSEN
Aerelle® Cool Night -ontelokuitu on ylellisissä hi-tech-kuitu, joka aikaansaa ihanan viilentävän vaikutuksen. Täytekuitu varastoi ylimääräisen lämmön pois kehosta ja takaa viileän tuntemuksen läpi yön. Tutustu Familon Cool Night -peitteeseen, joka on ihanteellinen kesähelteelle ja ympärivuotiseen käyttöön viileämmästä pitäville.

CIRRUS™ — RAIKAS JA KUOHKEA
Miellyttävän raikkaan ja kuohkean kuidun tehokas kosteudensiirto-ominaisuus takaa aamullakin raikkaan olon. Familon Princess -peiton ja -tyynyn Cirrus-polyesteriontelokuidussa on tehokas kosteudensiirto-ominaisuus, mikä tekee tuotteista erityisen raikkaita. Princess-tyynystä miellyttävän napakan tekee sen täytekuidusta kerrokselliseksi karstattu pehmustelevy.

HOLLOFIL® ECO — ILMAVA JA HENGITTÄVÄ
Hollofil® Eco -ontelokuitu on nelikanavainen ontelokuitu, jonka pituussuunnassa kulkevat ilmakanavat kierrättävät ja jakavat ilmaa tehokkaasti. Peitot, joiden täytteenä on nelikanavaista ontelokuitua ovat ainutlaatuisen ilmavia ja erittäin hengittäviä ja ne jakavat lämmön tasaisesti. Hollofil® Eco -kuitu on valmistettu ympäristöystävällisesti energiaa, vettä ja luontoa säästäen. Tutustu Familon Ultra -peittoon sekä Familon Hiphop -lastenpeittoon.

EXTRALIFE — KESTÄVÄ JA LITISTYMÄTÖN
Teknisesti korkealaatuinen kuitu varmistaa tuotteen pitkäikäisyyden ja kuohkeuden. Kuitu on kehitetty kestäväksi ja litistymättömäksi ja se antaa kestävän tuen päälle ja niskalle. Tutustu Familon Extralife -peittoon ja -tyynyyn, jotka tarjoavat tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta

Familon Extralife peite

Kauniita unia!

 

Julkaistu 18.10.2018