Nuku kuin oikea Prinsessa

Oikean prinsessan, ja yhtä lailla myös prinssin, Familon Princess -unet eivät koskaan ole uusimpien villitysten tai sattuman varassa, ja olikohan se papu vai riisinjyvä, minkä herkät kuninkaalliset patjansa läpi tuntevat. Kuninkaallinen uni vaatii aina jotakin satumaisen pehmeää.

Suomalaiset ovat oppineet rakastamaan ja valitsemaan 60-luvulta saakka perinteisen Familon Princess -tuoteperheen tyynyjä, peitteitä sekä uusimpana sarjan kodintekstiilejä. Princess-tuotteiden vaiheet ovat olleet hyvinkin värikkäitä, ja vuodevaatteissa on nukuttu kaikissa sateenkaaren sävyissä sinisestä pinkkiin.

Familon Princess -peitot ja -tyynyt historiakuvia

Familon Princess historiaa

Princess-tyyny ja -peite ovat kaksi ehdotonta Familon-klassikkoa. Pehmeän napakka tyyny sopii mukavasti kaikkiin uniasentoihin, ja siitä on normaalikoon lisäksi olemassa matala- ja plus-koko sekä jättityyny. Puuvillapäällysteinen tyyny takaa mukavan rentouttavat unet.

Princess-peite sopii lämpimän ja pehmeän peitteen ystävälle ja sen tehokkaasti kosteutta siirtävä Cirrus™-täyte pitää unet miellyttävän raikkaina. Normaalin yhden hengen peitteen lisäksi Princess-perheeseen kuuluvat myös kevytpeite ja tuplapeite.

Familon Princess -peitot ja -tyynyt

Familon Home -kodintekstiileissä Princess on lupaus skandinaavisesta ja aavistuksen romanttisesta tunnelmasta. Satumaisen pehmeä puuvilla sekä miellyttävän tuntuinen ja laadukkaasti viimeistelty kivipesty pellava vievät unten maille, joilta herätessä pehmoista tunnelmaa jatkavat sisustustekstiilit. Muhkea Princess-torkkupeitto, pellavakoristetyynyt ja päiväpeitteet luovat makuuhuoneeseen klassista tunnelmaa.

Familon Princess pellavalakanat puuteri sävy

Familon Princess -kodintekstiilit

Familon Princess -pellavalakanat

Princess-sarjan rauhallinen hyvänolon maailma toteutuu kylpyhuoneessa hellivissä froteetuotteissa sekä kevyissä vohvelipyyhkeissä ja -kylpytakeissa.

Familon Princess -vohvelipyyhe

Familon Princess -kylpytakki ja -pyyhkeet

Tarjoamme –20 % alennuksen kaikista Princess-tuoteperheen kuninkaallisillekin kelpaavista tuotteista lokakuussa 2017. Nuku ja sisusta kuin oikea prinsessa.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Julkaistu 13.10.2016