Parhaat patjat Familonilta

Haluatko, että teillä nukuttaisiin paremmin? Luulenpa, että aika monesta perheestä siellä ruudun toisella puolella huokaistaan joo.

Yksi asia, mikä varmasti vaikuttaa unenlaatuun lapsilla ja aikuisilla, on patjat ja vuodevaatteet (joo toki muitakin syitä löytyy). Kun Familon tarjoutui auttamaan meitä nukkumaan paremmin, en tietenkään voinut kieltäytyä. Patjamme todella tarvitsi uudistusta, ja en edes kehtaa kertoa mitä kaikkea ne on kokenut. Ihan oikeasti patjat kuuluisi vaihtaa useammin (viiden vuoden välein).

Lapset oleskelevat ainakin meillä sängyssä yllättävän paljon, ja on kai silloin aika tärkeää, että ne ovat hyvät ja hygieeniset. Myöskään sisaruksilla kierrättämistä ei suositella hygieniasyistä. Tuotteet on kehitetty Allergia- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä, joten ne soveltuvat myös herkimmille ja ovat myös mahdollista pestä koneessa. Me saimme lapsille Familon Hiphop-patjat, -sijauspatjat ja -suojukset . Kuvissa Aaron esittelee ne. ;)

Familon_Hiphop_pötköttelyä

Hiphop-patjat kasvavat lapsen mukana, eli niihin on saatavana myös jatkopala, jolloin patja sopii myös kouluikäiselle. Patjan päällä on kestävä ja pestävä päällinen, jonka alla on myös hengittävä kosteussuoja. 

Familonin lastenpatjoihin on saatavana ihanan kevyt, hengittävä ja huomaamaton Familon Soft -lastenpatjansuojus. Tämä suojus on käyttömukavuudeltaan täysin eri juttu, kuin hiostavat froteesuojat.

Familon Soft -patjansuojuksen ominaisuudet parantavat aivan varmasti unen (ja elämän) laatua kaikissa perheissä, joissa on pieniä lapsia.. Patjansuojus on paitsi ihanan tuntuinen ja kevyt, se on myös konepestävä ja kuivuu nopeasti. 

Familon_Hiphop_lukuhetki

Sitten loppuun vielä Familonin syyskuun ale-kampanjasta. Familonin verkkokaupassa on nyt koko syyskuun ajan kaikki patjat, sijauspatjat ja sängyt -20% alennuksella (tarjous koskettaa kaikkia vuode-tuotteita: sänkyjä, patjoja, sijauspatjoja, sijauspatjansuojia, ym..). Tästä pääset näkemään koko  valikoiman ja varmistamaan paremmat unet perheellesi.

Kauniita unia.

Riikka

Familon_Hiphop_sängyssä

Lue alkuperäinen kirjoitus täältä: http://riikanblogi.fi/parhaat-patjat-familonilta-sis-tarjouksen/.

 

Save

Save

Julkaistu 23.9.2016