Vihreä talo: Petivaatevinkkejä vauvalle

Vauvan uni se tuntuu olevan mystinen ja alati muuttuva asia. Tähänastisella kokemuksella jo tiedän että erilaisia vaiheita tulee ja menee, monenlaiset asiat valvottavat ja monet asiat laittavat nukkumaan kuin tukki.

Hampaita putkahtelee kutinan ja jomotuksen saattelemana, liikkumaan oppiminen tekee öistä aerobicciä. Unet ilmaantuvat mukaan nukkumakuvioon ja saattavat itkettää joskus - ketäpä eivät. Ja sitten toisinaan ei pinnasängystä koko yönä kuulu muuta kuin tasaista tuhinaa.

Arvoituksellisuutta tässä hommassa siis piisaa reilusti luonnostaan. Päätettiin että jos vain jollakin voi vauvan hyvää unta edesauttaa, niin toimitaan. Yksi tekijä on tietty se mitä on sängyssä ihoa vasten ja selän alla. Jos pinnasänky onkin monissa käsissä kulunut mallikappale niin petivaatteet ovat nyt hygieenisesti tuliterät. Nytpä kirjottelen niistä tarkemmin mukavassa yhteistyössä Familonin kanssa. 

Lakanat ovat puuvillasatiinia ja melkein yhtä pehmeät kuin pikkumussukan itsensä iho. Erityiskiitos Familonille tuosta simppelistä valko- ja harmaapohjaisesta kuosista; ovatpa vaan vauvan lakanoiksi kivan tyylikkäät ja monensorttiseen ympäristöön yhdisteltävissä. Kuljin tuon kuosin kanssa ympäri taloa ja koklasin, se sopii ihan jokaiseen tapettiin jota meiltä löytyy. Ja niitähän löytyy.

Lue koko alkuperäinen juttu Vihreä talo -blogista.

Kiinnostuitko? Tilaa nyt hyvät unet perheen pienimmille!

Julkaistu 27.4.2017