Rento petaus

Princess-pellavalakanat ja muhkea Ultra-päiväpeite tekevät aamuista helppoja ja sängystä kauniin.

Valkoiset Familon-pellavalakanat

Sängyn petaaminen houkuttelevan näköiseksi on aivan ihanaa puuhaa. En tosin harrasta sitä oikeasti kovinkaan usein, joten lakanoilta vaaditaan paljon. Koko sotkun on oltava myllerrettynäkin sen näköinen, ettei silmiä kirvele katseen osuessa makuuhuoneen suuntaan. Pellava on lakanoissa siitä armollinen materiaali, että se näyttää ryppyisenäkin (ja juuri ryppyisenä!) oikein kutsuvalta.

Familon Princess -pellavapussilakanat ja -tyynyliinat

Sänky ei saa olla omaan makuuni liian kliinisen näköinen. Rennon tunnelman saa helposti pilattua liian kirraan vedetyllä päiväpeitolla, miksi olen usein verhonnut sängyn vain erilaisin kepein kankain ja viltein. Tässä Familonin muhkean täkkimäisessä Ultra-päiväpeitteessä on juuri sitä sopivaa rentoutta, mitä haen. Vähän kuin lakanaton tuplapeitto, jonka alle pedin saa nopeasti piiloon. Alunperin ihastuin kaksivärisen peiton valkoiseen puoleen – ajattelin, että sillä saisi semmoisen fressin lakanattoman vaikutelman aikaan. Kunnes kokeilin peittoa greigenä ja yllätyksekseni ihastuinkin siihen.

Familon Ultra -päiväpeitto greige

Peitto ja pellavalakanat ovat osa Familonin uutta Home-kodintekstiilimallistoa. Pellavaisia petivaatteita löytyy puhtaan valkoisen lisäksi roosana ja tummanharmaana. Niihin kuuluu itseasiassa myös hivenen romanttishenkiset kiinnitysnauhat, jotka itse sujautan sujuvasti piiloon. Mutta herkemmästä tunnelmasta pitäville tämä tiedoksi. Päiväpeittoa löytyy erikokoisiin sänkyihin 160 cm, 200 cm ja 260 cm leveinä.

Rento petaus pellavalakanat ja peittomainen päiväpeitto

Valkoiset pellavalakanat ja tyynyliinat

Alkuperäinen juttu No home without you -blogissa >

Valkoharmaa rento petaus pellavalakanat ja muhkea päiväpeitto

Julkaistu 23.5.2016