Syksyn Familon Home -kodintekstiiliuutuudet: yhdistele ja miksaa sävyjä ja materiaaleja makuuhuoneen ja muun kodin iloksi!

Familon Home -tekstiileiden kodinsisustustuotteisiin kuuluu selkeät ja raikkaat Ultra-sarjan sekä hempeämmän Princess-sarjan tekstiilit. Kaikille Familon Home -tuoteperheen tekstiileille yhteistä on kuitenkin niiden yhdisteltävyys, mikä tarkoittaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia eri tunnelmien luomiseksi. Erityylisten värien ja materiaalien yhdistely ja yllättävät paritukset tekevät syyskodin sisustamisesta hauskaa puuhaa.

Familon Home tarjoaa harmonisia kokonaisuuksia, mutta syymallistossa ei kaihdeta voimakkaitakaan värejä: syvänkeltainen tuo muiston loppukesästä, tummansininen luo lupauksen pimenevistä öistä ja jadenvihreä antaa raikasta värikkyyttä väripalettiin.

Harmaa-valkoisen ja vihreä-valkoisen sävyissä löytyvät uudet Ultra-sarjan Vinoruutu-lakanasetit ovat kaksipuolisia kodin kaunistajia, jotka viihtyvät erityisen hyvin syysmalliston varsinaisen pirskahduksen, uuden keltaisen Ultra-koristetyyny Vinoruutu, seuralaisena.

Familon_Home_Vinoraita_Koristetyyny

Familon Home -uutuustuote, muhkea Princess-torkkupeitto, tuo lämpöä kaikkiin petauksiin ja torkkuhetkiin. Kudotun puuvillatorkkupeiton lämmin harmaa väri sopii niin romanttisiin kuin skandinaavisen raikkaisiin värimaailmoihin. Familon_Home_Princess_TorkkupeittoPrincess-pellavalakanoiden tummansininen uutuusväri suorastaan rakastaa paritusta uusien paisley-kuvioisten Princess-puuvillalakanoiden kanssa, sinisiä nekin.

Hillityn harmonisista väreistä saa yllättävän herkullisia väriyhdistelmiä!

Familonin Princess- ja Ultra-puuvillalakanat on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Puuvillaiset pussilakanat ja tyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää, tuntuu miellyttävältä ja haihduttaa hyvin kosteutta. Kaikilla vuodetekstiileillä on Allergiatunnus®, minkä vuoksi ne sopivat herkimmällekin iholle.

Familon Princess -pellavapussilakanasetti ovat korkealaatuista kivipestyä pellavaa, joka kevyenä ja hengittävänä on erittäin miellyttävä ihoa vasten. Pellava on miellyttävä luonnonkuitu, joka vain paranee pestessä muuttuen pesukertojen myötä pehmeämmäksi. Pellavakangas tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Pellavan luonnollinen kosteuden- ja lämmönsiirtokyky auttaa pitämään lakanat miellyttävän kuivina ja raikkaina koko yön. Kaikilla vuodetekstiileillä on Allergiatunnus®, minkä vuoksi ne sopivat herkimmällekin iholle. Kaunis ja käytännöllinen pellavakangas on luonnostaan ekologinen ja erittäin kestävä.

Familon Home -hyvän olon koti sekä näyttää että tuntuu hyvältä.  

Familon_Home_Pellavapetaus

 

Julkaistu 9.8.2016