Toimitusjohtajan terveiset

Jaana Tarkki johtaa familonilaisia, joille hyvä uni on sydämen asia.

Familon on ollut jo 50 vuotta mukana suomalaisten elämässä ja makuuhuoneissa. Meidän 50-vuotisjuhlavuoden päättyessä lähdemme rakentamaan seuraavia hyvän unen ja hyvän olon menestyksekkäitä Familon-vuosikymmeniä. Haluamme tarjota hyvänolon tuotteita ja palveluita, jotta me kaikki nukkuisimme ja voisimme paremmin. Visiomme on, että Familon on ensimmäisenä mielessä, kun ajattelet hyvää unta ja hyvää oloa.

Hyvä olo ja hyvä uni ovat meille familonilaisille sydämen asia. Teemme kaikki työtä missiomme eteen ja haluamme Familon-tuotteiden ja -palveluiden olevan hyvä valinta. Uudet työtämme ohjaavat arvot on päivitetty yhdessä kaikkien familonilaisten kanssa:

Teemme yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen rohkeasti, intohimoisesti ja onnistumisen ilolla. Olemme läsnä toisillemme, asiakkaillemme ja kuluttajille. Innovaatioilla ja oikeilla ratkaisuilla teemme tulosta ja hyvinvointia. Haluamme olla hyvä kumppani kaikille sidosryhmillemme. Me Familonilla takaamme asiantuntemuksen ja laadun kaikessa mitä teemme.

Hyvinvointi ja uni ovat vahvasti kuluttajatrendeissä. Nukumme kolmasosan elämästämme ja siksi laadukkaisiin unituotteisiin kannattaa panostaa. Familon-koti on hyvän olon koti, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Hyvän olon koti rakentuu täydellisestä vuoteesta, oikeista vuodevaatteista ja pehmeistä tekstiileistä. Tuotteissamme tärkeää on tuotteiden laatu ja tuntu.

Uusi vuosi tuo mukanaan myös uutta Familonille. Kuluttajien arvot, ostokriteerit ja toiveet toimivat meillä tuotekehityksen pohjana. Luonnonmateriaalit ovat nousseet yhdeksi tärkeäksi kriteeriksi ostopäätöstä tehtäessä ja tuommekin tähän kategoriaan Familonille ensimmäistä kertaa untuva-tuotteet. Untuva-sarja pitää sisällään luotettavia Familon-tuotteita. Sisustukselliseen kotiin tuomme uutena materiaalina perkaalipuuvillan, jonka ihanan ylellinen tuntu viimeistelee Familonin hyvän olon kodin.

Toivotan kaikille sekä omasta että kaikkien familonilaisten puolesta menestyksekästä hyvän unen ja hyvän olon vuotta 2017!

– Jaana

Julkaistu 2.1.2017