Untuva Natan sängyssä

Olen jo nuorena ottanut tavoitteeksi nukkua jossakin vaiheessa untuvan ympäröimänä, sillä loppujen lopuksi ne pienet arkiset asiat ovat niitä, jotka tekevät onnelliseksi.

Iltaisin kääriydyn paksuun untuvapeittoon – ei ole kylmä, kuuma tai hiostavaa. Luonnonkuituinen untuvapeitto hengittää niin hyvin, etten ole edes kuumina kesäöinä kokenut tarvetta vaihtaa ohueen kesäpeittoon. 

Familon on nyt julkaissut uuden untuvamalliston. Mallistosta löytyy jokaiseen makuun, nukkumistottumukseen ja lompakkoon sopiva vaihtoehto. Gold-tuotteissa untuvaa on 90% ja höyhentä 10%. Lopputuloksena erittäin lämmin, muhkea ja ylellisen paksu untuvapeitto sekä puolikorkea untuvatyyny. Silver-tuotteissa vastaavasti untuvaa on 60% ja höyhentä 40%, mikä sopii astetta viileämmässä viihtyville.

Valitsemaani superpaksuun ja lämpimään Gold-untuvapeittoon tekee mieli jo heti kotiin tullessa kääriytyä. Tyynyissä leveäharteisena ja kyljellä nukkujana käännyn aina mahdollisimman korkean puoleen: Silver-untuvatyyny vastasi tähän tarpeeseen. Vaihdoin vielä uusiin petivaatteisiin Familon Ultra -perkaalipuuvillaiset lakanat ja huh, täydellisen rapsakka hotellifiilis oli taattu. Enpä muista milloin olisin viimeksi nukkunut niin hyvin kuin tuona yönä!

Lue alkuperäinen White Trash Disease -blogijuttu Höyhensaarilla

Kiinnostuitko? Tilaa ylellinen Familon-untuvatyyny ja -untuvapeitto >

Julkaistu 31.1.2017