Vain sopivin kelpaa patjaostoksilla

Parhaat asiat voivat jakaa mielipiteitä – myös patjan valinnassa on hyvä tietää mitä hakee ja valita juuri itselle sopivin vaihtoehto.

Sänky antaa unelle perustuen ja sijauspatja viimeistelee nukkumismukavuuden. Sijauspatja valitaan vartalon muotojen mukaisesti. Onneksi pariskuntienkaan ei tarvitse olla samasta muotista tehty, ja molemmille voi valita erilliset sängyt tai patjat, jotka ovat yhdistettävissä koko vuoteen levyisellä sijauspatjalla. Parivuoteeseen valitaan erilliset sijauspatjat, jos nukkujien erilaiset mieltymykset ja muodot niin vaativat.

Esittelemme kaksi hyvin erilaista sijauspatjaa, jotka molemmat ovat herättäneet suurta innostusta. Nyt saa valita puolensa!

Familon Ergo Smart -sijauspatja on tunnultaan myötäilevämpi ja tukee kehoa optimaalisesti kehon painon ja lämmön vaikutuksesta. Ergo Smart -sijauspatja muotoutuu täydellisesti vartalon muodon mukaisesti, jolloin pintapaineen väheneminen antaa ihanan painottomuuden tunteen. Sijauspatja myötäilee kehon muotoja, mikä tekee siitä ihanteellisen kaikille vartalotyypeille uumakkaasta lanteikkaaseen ja harteikkaaseen. Hyvä tuki auttaa selkärankaa pysymään luonnollisen suorassa asennossa. Ergo Smart -sijauspatja on kaksipuolinen, ja vaihtelemalla sen pehmeämmän profiloidun ja napakamman sileän puolen välillä, on mahdollista säätää omaa nukkumismukavuutta.

Aeroflex- ja Breathair-sijauspatjatInnovatiivinen Familon Ergo Breathair -sijauspatja on kaikille vartalotyypeille ergonominen super-uutuus! Breathair-sijauspatjan sisuksella on ainutlaatuinen 3D-spiraali-kuiturakenne, joka tekee sijauspatjasta poikkeuksellisen hengittävän ja elastisen. Breathair-sijauspatja on kevyt ja kestävä, ja kaiken lisäksi täysin pestävissä! Patja on ihanteellinen kaikille kuumakalleille ja yön aikana hikoileville nukkujille. Täysin omaa luokkaa oleva sisus pitää vuoteen lämpötilan ja kosteuden matalampana kuin vaahtomuovi. Breathair sopii kaikkiin uniasentoihin niin kyljellään, selällään kuin vatsallaan nukkujille. Kehon paine jakautuu tasaisesti Ergo Breathair -sijauspatjalle, mikä parantaa unen laatua. Breathair soveltuu tasaisemmalle vartalotyypille, sekä elastisuutensa ansiosta myös muodokkaammalle.

Useimmat Familonin patjat ja sijauspatjat on suunniteltu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa, mikä takaa niiden soveltuvuuden myös herkemmille.

Kun sijauspatjan pintapehmeys ja tuki ovat vartalosi mukaiset, heräät virkeänä eikä jäsenet ole puutuneet.

Julkaistu 16.9.2016