Sisusta koti jouluun Joulusisustus kaunistaa kodin – kodintekstiilit –20 %

Pienet jouluiset sisustusideat ylevöittävät kodin tunnelman arjesta juhlaan. Koti on siivottu ja joulusisustus nostaa tunnelman korkeuksiin. Kaikki on hyvin, kun joulusaunan jälkeinen hyvä olo kropassa saa kietoutua hamam-pyyhkeeseen ja pukea ylleen pehmeän kylpytakin. Iloa läheisten kasvoilla on ihanaa todistaa, kun joulupaketista paljastuu tarkoin mietitty, ylellinen lahja. Makuuhuoneessa odottavat puhtaat pellavaiset pussilakanat, päiväpeitto on kutsuvasti paikallaan ja sisustustyynyt kerrankin ojossa.

Kaikki skandityyliset Familon Home -kodintekstiilit 20% alennuksella normaalihinnoista 26.12. asti. Valitse mieleisesi tyyli ja tuntu: hotellityyliset perkaalipuuvillaiset pussilakanat ja muotoonommellut aluslakanat, satumaiset kivipestyt pellavalakanat tai kuviolliset puuvillaiset pussilakanasetit. Pienet sisustusideat tekevät juhlan ja tunnelmaa luo aikaa kestävistä tuotteista rakennettu harkittu sisustus.

Katso myös: joulukalenterin 24 lahjaideaa

Ilmainen postitoimitus etukoodilla! Aktivoi etukoodi: LAHJAREKI24 ostoskorissa ja saat ilmaisen postitoimituksen yli 20 € ostokseen (ei kotiinkuljetus) 26.12. asti. Etukoodi on kertakäyttöinen, yksi etukoodi/tilaus. Osta laskulla, maksa tammikuussa.

Järjestä tuotteet: