Joululahjaideat Lahjaksi hyvänolon lämpöä

Suosituimmat joululahjat tulevat oikeaan tarpeeseen. Tämän joulun hittilahjoja ovat täydelliseen uniasentoon tuudittava pitkä vartalotyyny, kahisevat percalelakanat tyylikkään viininpunaisen sävyssä, iloisista hapsuistaan tunnettu jättikokoinen hamam-pyyhe ja ihanin asia, mille päänsä voi painaa; ylellinen Gold-untuvatyyny. Nämä lahjat kestävät aikaa ja muistuttavat antajastaan pitkään. Poimi Familonin hyvän olon lahjaideoista joulun 2019 parhaat pehmeät paketit!

Ilmainen postitoimitus yli 20€ tilaukseen etukoodilla LAHJAREKI2019, etu voimassa 19.12. asti. Nauti joulun odotuksesta ja tilaa ajatuksella valitut hyvän olon paketit nyt.

Järjestä tuotteet:
Ylellinen lahja Joululahja, joka vie arjen yläpuolelle

Pitkän vuoden kruunaa viimeistelty unelmien joulu. Kaikkien odotukset täyttävään joulun juhlatunnelmaan siivittävät ylelliset materiaalit, trendikkäät percalelakanat hotellityyliin, muhkeat untuvapeitteet ja ylevän puhdas joulukoti.

Järjestä tuotteet:
Ergonomiset lahjaideat Paras lahja on hyvä uni

Toteuta rakkaimpasi toive nukkua hyvin ja anna lahja, joka auttaa parempaan uneen. Tekniset unituotteet, yksilöllisesti säädettävät ja muotoillut tyynyt tai ergonominen vuode ovat lahjoista kallisarvoisimpia, ne suovat lahjansaajalle hyvää oloa ja levollista unta.

Järjestä tuotteet:
Lämmin ja kodikas joulu Anna lahjan välittää lämpöä ja rakkautta

Yhtäkkiä koti tulvahtaa täyteen joulun taikaa: kynttilänvalo hämärässä, havun tuoksu, suvussa kulkenut jouluresepti ja jouluyön vuoteeseen pedatut perinteikkäät pellavalakanat täyttävät kaikki aistit mielihyvällä. Hyggejoulu vietetään untuvatossut jalassa, torkkupeittoon tai mummotyyliin kukkivaan retropeittoon kietoutuneena.

Järjestä tuotteet:
Stylistin suosikit Inspiroivat lahjaideat

Inspiroidu stylisti Kirsikka Simbergin joulun pehmeimmistä lahjavinkeistä. Paketoi läheisillesi muhkea untuvapeitto ja -tyyny sekä varpaita lämmittävät untuvatossut. Keltaisena kukkivat Vintage-pussilakanat tuovat lahjansaajalle iloa pitkäksi aikaa, ja pehmeään merinovillaiseen torkkuhuopaan on ihana kietoutua viileinä iltoina.

Järjestä tuotteet:
Lastenhuoneen joulu Parasta pieniin uniin

Lapsena koettu joulu ei unohdu koskaan, pieneen sydämeen painuneet ilon huudahdukset, mausteiset herkut ja pitkän, suloisen odotuksen muistaa loppuelämän. Pienokaisesi tuntee itsensä tärkeäksi saadessaan uinahtaa lahjapaketista löytyneisiin, uusiin pehmeisiin petivaatteisiin odotuksen ja ilon täyteisen päivän jälkeen.

Järjestä tuotteet:
Joululahjat alle 50 € Tarkoin mietitty lahja on kaunis tapa muistaa

Alle 50 eurolla löytyy monta ajatuksella valittua lahjaideaa. Klassiset Ornamentti-kuvioidut puuvillalakanat, pehmeät froteepyyhkeet ja pellavatyynyliina ovat hienoja lahjoja hänelle, joka on jouluna mielessäsi.

Järjestä tuotteet:
Lahjakortti Anna todellinen hyvän olon lahja

Ilman hyvää unta ei ole myöskään hyvää arkea. Noin puolet suomalaisista vaihtaa petivaatteensa harvemmin kuin viiden vuoden välein, siksi jouluna kuusen alta löytyvä uusi tyyny ja peitto ovat sydämellisin lahja jonka voit antaa. Jos lahjansaajan unitoiveet eivät ole tiedossa, on hyvän olon Familon-lahjakortti varma valinta.

Järjestä tuotteet:
IKIMETSÄ-LAHJASETIT Merkityksellinen lahja suojelee metsää

Ikimetsä-lahjasetit tuovat joulumielen niin lahjan saajalle kuin antajallekin. Luonnon ystävä arvostaa merkityksellistä lahjaa, jonka tuotoista lahjoitamme 10 euroa uhanalaisten metsien suojeluun. Kahden valkea petaus ja Kesäyön tyyny-peitesetti ovat sykähdyttäviä joululahjoja, joiden avulla rauhoitetaan pysyvästi 20 neliötä luonnonvaraista metsää. Tuotebundlen ostaja hyötyy settialennuksesta.

Järjestä tuotteet: