Lasten uniin Suloisimmat unet pieneen petiin.

Lapset tarvitsevat unta kasvaakseen ja oppiakseen uusia taitoja. Leikki-ikäinen ja koululainen käyvät levollisin mielin nukkumaan, kun omaan sänkyyn on mukava pujahtaa. Oikean korkuinen tyyny, sopivan kokoinen peitto ja raikkaat puuvillalakanat peittelevät perheen pienimmät lempeästi unten maille.

Valikoima laadukkaita lasten unituotteita 20% alennuksella normaalihinnoista 2.9. asti + ilmainen toimitus (ei kotiinkuljetus) yli 90 euron ostokseen. Hyödynnä etu ja varmista hyvää tekevät unet kasvuikäiselle.

Järjestä tuotteet:
Nuorten uniin Nuoren aikuisen ja teinin tärkein huonekalu on hyvä sänky.

Uni on opiskelijan ja teini-ikäisen arjen tärkein työkalu: oppitunneilla on vaikeaa keskittyä, jos unet jäävät liian lyhyiksi. Vartaloa optimaalisesti tukeva sänky, pehmeä peitto ja ergonominen tyyny houkuttelevat nukkumaan – toisinaan iltapäivään asti. Opiskelija-asunnon makuuhuoneessa ja nuoren omassa huoneessa usein myös oleskellaan, jolloin petauksellakin on väliä. Uni- tai Ultra-joustinsänky eli runkopatja on hyvä valinta opiskelijan ja nuoren ensimmäiseksi omaksi sängyksi, unielämyksen viimeistelee sopiva petauspatja ja laadukkaat puuvillapussilakanat.

Valikoima nuorille aikuisille ja isommille koululaisille sopivia tuotteita 20% alennuksella normaalihinnoista 2.9. asti + ilmainen toimitus (ei kotiinkuljetus) yli 90 euron ostokseen.

Järjestä tuotteet: