Roosa nauha 2019 Näytä tukesi ja nuku hyvin.

Naisellista herkkyyttä ja pinkkiä ilottelua. Familonin vuoden 2019 Roosa nauha -tuotteet henkivät hempeän naisellista energiaa. Roosa nauha -mallisto on tänä vuonna entistä laajempi: kaksi pinkkiä pussilakanasettiä, kaksipuolinen huopa, untuvatossut sekä pilkullinen hamampyyhe ja aiemmilta vuosilta tuttu Familon Extralife -sarjan tyyny. Roosa nauha -tuotteiden hankkiminen on pehmeä tapa tehdä hyvää. Tuotteita rajoitettu erä!

Familon lahjoittaa keräykseen lyhentämättömänä 2,5 € jokaista myytyä Roosa nauha -kampanjatuotetta kohti. Näytä tukesi ja nuku hyvin.

Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi yli 6500 suomalaista naista. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää kotimaista syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa sekä varmistaa, että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tukea sairauden eri vaiheissa. Keräyksellä tuetaan ensisijaisesti rintasyövän vastaista työtä.

Järjestä tuotteet:

Roosa nauha -tuotteiden jälleenmyyjät

Familonin Roosa nauha -tuotteet löydät myymälöistä kautta maan.

Kampanjassa mukana: Prisma, Stockmann, Hobby Hall, Veljekset Keskinen, Kärkkäinen, Etola, Familon Outlet (Tammisto). Lisäksi osa K-Citymarket-, K-Supermarket- ja K-market -myymälöistä.
Valikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin.

Näytä tunteesi. Näytä tukesi. Vuoden 2019 Roosa nauhan suunnittelija on näyttelijä Seela Sella.

Sella lähti Roosa nauha -keräykseen mukaan kunnioituksesta ihmisiä ja elämää kohtaan. ”Hyvin pienelläkin teolla voi saada hyvän mielen. Ihan itsekkäistäkin syistä kannattaa tukea syöpätutkimusta. Auttamalla saat pienen palan onnellisuutta itsellesi." Sellan suunnittelemassa nauhassa kimaltelevat hopeiset ilon ja surun pisarat. Syöpäsäätiö muistuttaa Roosa nauha -keräyksellä, että kaikkiin naisten syöpiin ei ole vielä parantavaa hoitoa. Näytä tunteesi. Näytä tukesi.

Voita Roosa nauha -tuote Osallistu arvontaan
Osallistu arvontaan