Talven uutuudet Maanläheisiä juurevia sävyjä ja muistoja menneiltä ajoilta.

Familonin uutuudet tuovat tullessaan niin visuaalista mielihyvää kuin uniergonomiaakin. Mallistossa esittelemme uuden, tähän päivään päivitetyn, kauniin harmaana kukkivan Vintage-retropeiton, jonka painava kuitu aikaansaa mielikuvan mummolan raskaista täkkeistä. Retropeitto on myös taidonnäyte uudenlaisen Upcycling-kierrätysmateriaalin hyödyntämisestä.

Familon Home -kodintekstiileissä nähdään ripaus ruskaa ja mausteisen murrettuja juurevia sävyjä. Trendivärit lämmin HUNAJA, maskuliininen NOKI ja dramaattinen VIINI ovat tummuvan syksyn ihana yhdistelmä, joiden seuraa vaalea SAVI valaisee. Retrokukkainen Vintage-pussilakana luo makuuhuoneen sisustukseen kodikkaan tunnelman. Anna Kuukan suunnitteleman Punos-pussilakanan pärekorista tuttu punoskuvio ilmentää käsityöperinteitä ja nostalgiaa. Tutustu ja ihastu!

Järjestä tuotteet:
Ergonomiset uutuudet Uutuustyynyt ratkaisevat uniergonomian haasteita.

Familonin tyynyuutuudet ratkaisevat ergonomisen kylkiasennon ja paikallaan pysyvän tyynytäytteen kaavan. Yhteistyössä työfysioterapeutti Jenni Ahopellon kanssa kehitetyt tyynyt vastaavat yleisiin uniergonomian haasteisiin tarjoten uudenlaista nukkumismukavuutta. Uusi Body-vartalotyyny tukee kylkiasennossa nukkujaa estäen olkapään lysähtämisen ja selkärangan kierron. Lokerikko-niskatyynyn täyte on jaettu kuuteen säädettävään lokeroon, jotka pitävät tyynyn ryhdikkäänä ja täytteen pysyvästi paikoillaan.

Suosittu Ergo Breathair -petauspatja on saanut parikseen Breathair-niskatyynyn. Täysin uudenlainen Breathair-tyyny on poikkeuksellisen hengittävä, hiostamaton, kevyt ja kestävä.

Ilmainen postitoimitus yli 90 euron ostokseen (ei kotiinkuljetus).

Järjestä tuotteet:
Hotellitasoisiin uniin Ylellisten Percale-pussilakanoiden uudet sävyt maskuliininen noki ja dramaattinen viini ovat tummuvan syksyn ihana yhdistelmä, joiden seuraa savi valaisee. Perkaalipussilakanat
Perkaalipussilakanat