Untuvaunia Uinahda kevyesti uneen kohti höyhensaaria.

Familon Untuva tuo elämään untuvan hullaannuttavaa muhkeutta ja arkeen pientä luksusta. Saat helmikuussa kaikki Familonin untuvapeitot ja -tyynyt 20% alennuksella normaalihinnoista. Hyödynnä tarjous ja päivitä yösi untuvaunien uuteen kuohkeaan mukavuuteen.

Helmikuussa kaupan päälle Familon-vieraspeitto (arvo 24,90€) + ilmainen postitoimitus (ei kotiinkuljetus) yli 90€ ostokseen. Pakkaamme yhden vieraspeiton yli 90 euron tilauksen mukaan, kaupanpäällinen ei näy ostoskorissa.

Familon Untuva -sarjaan kuuluu kolme ylellistä tyynyä: matala Silver-matalatyyny, puolikorkea Gold-untuvatyyny sekä korkea Silver-tyyny. Ilmavan pehmeitä peittoja on neljä. Valitse lämmöntarpeesi mukaan viileä Silver-untuvakevytpeite, normaalilämpöinen Silver-untuvapeite, tai erittäin lämmin ja muhkea Gold-untuvapeite, joka on saatavana myös tuplakoossa.

Järjestä tuotteet:

Familon Untuva -peitteillä ja -tyynyillä uinahdat kevyesti lempeään uneen – kohti höyhensaaria. Ota mukava asento, katso rentoutusvideomme ja anna mielen hetki levätä untuvan ylellisen muhkeassa, pehmeässä ja keveässä maailmassa.

Tuntumaltaan Familon Untuva -tyynyt ja -peitot ovat kuohkean pehmeitä sekä hengittäviä, ja ne säätelevät lämpöä mitä luonnollisimmalla tavalla. Luonnostaan kevyt höyhen ja untuva ovat omiaan ylläpitämään mukavaa, hiostamatonta lämpötilaa.

Untuvatuotteidemme valmistuksessa sitoudutaan eettiseen ja ekologiseen tuotantoon sekä eläinten eettiseen kohteluun. Familonin untuvatyynyjen ja -peittojen untuvilla ja höyhenillä on Downafresh®-laatutakuu ja Traumpass-sertifikaatti, sekä Nomite-tunnus mikä takaa soveltuvuuden myös pölyallergikoille. Lue lisää Familonin untuvista >