Ikimetsä-lahjasetit Tuotebundleista lahjoitus ikimetsien suojeluun

Valitse lahjaksi Familonin laadukas tuotebundle, eli tuotesetti, jonka myynnistä lahjoitetaan 10 euroa ikimetsien suojeluun. Kauniisti ilman muovia paketoidut kaksi tuotesettiä ovat ajatuksella valittu lahjaidea ja tapa suojella Suomen uhanalaisia ikimetsiä. Anna takaisin luonnolle ja nauti pakettitarjouksen tuomasta edusta: tilaamalla Ikimetsä-lahjasetin säästät selvää rahaa. Familonin Ikimetsä-lahjasetti on merkityksellinen hyvän olon lahja.

Nuku hyvin ja anna takaisin luonnolle!

Takaisin luonnolle

Lahjoitus ikimetsien suojeluun turvaa metsäluonnon monimuotoisuutta ja on Familonin tapa antaa takaisin luonnolle. Metsä on kansallismaisemaamme, vihreä hiilinielu ja paikka rauhalle ja rentoutumiselle. Luonnonperintösäätiön kautta kanavoitava lahjoitus suojelee ikimetsiä ja arvokasta alkuperäisluontoa. Lahjoitusvarat käytetään suojeltavien metsäalueiden ostoon. 10 euron lahjoitussummalla suojellaan pysyvästi 20 neliötä ikimetsää.

Metsä on hyvinvointia lisäävä paikka rauhoittumiselle, ja siksi Familonin kaltaiselle hyvän olon brändille luonteva hyväntekeväisyyskohde”, markkinointipäällikkö Maikki Lukka kertoo.

Ikimetsä-lahjasetit

Ikimetsä-lahjasettejä on kaksi: Kesäyön tyyny-peitebundle sekä Kahden valkea -pussilakanabundle. Kesäyön tyyny-peitesettiin kuuluu Familon Princess Organic -sarjan kevytpeite ja tyyny – keväällä 2019 luomukankaisiksi päivittyneet Familonin klassikkotuotteet. Kahden valkea -pussilakanasettiin kuuluu kaksi kappaletta Familonin suosittua valkoista Familon Percale -pussilakanasettiä. Lakanat ovat laadukasta ja kestävää perkaalipuuvillaa, joka on myös ”hotellilakanana” tunnettu ylellisen kahiseva lakanamateriaali.

Tuotesetit on pakattu muovittomasti kauniin harmaaseen, ylijäämä-perkaalipuuvillasta valmistettuun kangaspussiin. Kangaspussi toimii kätevänä säilytyspussina. Pehmeään puuvillapussiin pakatut kevytpeite ja tyyny käyvät myös muhkeasta sisustustyynystä. Pidä huolta unituotteistasi, niin ne pitävät huolen sinusta.

Ikimetsän rauhaa öihisi!