Me Familonilaiset

Me familonilaiset haluamme Familon-tuotteiden ja -palveluiden olevan hyvä valinta. Työskentelemme joka päivä tavoitteenamme tarjota parempaa nukkumismukavuutta ja hyvinvointia. Familonin tuotevalikoimaan kuuluu kuluttajatuotteita sekä Familon Pro -ammattipuolen ratkaisuja, jotka tuovat hyvän unen tuotteitamme mm. hotelleihin ja risteilyaluksiin.

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla 100% Pro Well-being.

Jaana Tarkki, toimitusjohtaja

Hyvä olo ja hyvä uni ovat meille familonilaisille sydämen asia. Missiomme on tarjota hyvänolon tuotteita ja palveluita, jotta me kaikki nukkuisimme ja voisimme paremmin. Uudet työtämme ohjaavat arvot on päivitetty yhdessä kaikkien Familonin työntekijöiden kanssa: Teemme yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen rohkeasti, intohimoisesti ja onnistumisen ilolla. Olemme läsnä toisillemme, asiakkaillemme ja kuluttajille. Innovaatioilla ja oikeilla ratkaisuilla teemme tulosta ja hyvinvointia. Visiomme on, että Familon on ensimmäisenä mielessä, kun ajattelet hyvää unta ja hyvää oloa.

Mailis Linnola, tuotekehitys: Familon-peitteet, -tyynyt ja -tekstiilit

On kiehtovaa todistaa, mitä erilaisten kuitujen ominaisuudet saavat aikaan. Tekniset mitattavat asiat ovat tulleet nukkumistuotteisiin jäädäkseen. Tällä hetkellä puhutaan paljon unen määrän ja laadun merkityksestä. Olemme tärkeän asian äärellä ja valmiita kehittämään tuotteita, jotka mitattavasti parantavat näitä asioita. Myös Familon Home -kodintekstiilimalliston lähtökohdat ovat vahvasti unen maailmassa, sekä hyvässä nukkumisympäristössä – tärkeimmäksi nousevat materiaalien tuntu, levollinen tunnelma, pitkäikäisyys, puhtaus sekä yhdisteltävyys ja ennen kaikkea kokonaisvaltainen hyvä olo.

Hanna Kärppä, PR ja viestintä

Haluamme tarjota viestintämme, media- ja blogiyhteistöiden sekä sosiaalisen median kautta kokemuksia, tarinoita ja tunteita Familonista. Joko olet kurkistanut Friends of Familon -blogiimme, josta löydät vinkkejä hyvään uneen ja tuotteiden valintaan, kehoa ja mieltä helliviä reseptejä sekä kiinnostavien nukkujien haastatteluja? Seuraa Familonia myös sosiaalisessa mediassa: Facebookissa @familonfi, Instagramissa @familon_fi ja Pinterestissä @familon.

Hanna Salama, tuotekehitys: Familon-sängyt, -patjat ja -pehmusteet

Familonin talossa elää pitkä unen tietotaito. Hyvätkin vuoteet ovat kuin pelkkä aterian alkupala, joka ei yksin pidä kylläisenä. Hyvä uni on aina kokonaisuus, ja Familonin ainutlaatuisuus piilee siinä, ettemme koskaan tarjoa pelkkää sänkyä tai muuta yksittäistä tuotetta, vaan kokonaisuuden, mihin kuuluu aidosti erinomaiset vuoteet, ergonomiset tyynyt, yksilölliset peitteet, korkealaatuiset lakanat ja muita unen lisävarusteita. Tuotteemme eivät ole vain laadukkaita ja ergonomisia, vaan myös käytännöllisiä, esteettisiä ja entistä sisustuksellisempia. Eri Familon-kombinaatioita yhdistelemällä kaikenlaiset nukkujat löytävät takuulla itselleen hyvän unen ratkaisun.

Jukka Ojala, tuotanto ja logistiikka

Familon on luotettava kumppani. Tuotteidemme laatu, tuotannon sujuvuus sekä toimitusvarmuus ovat työssäni tärkeimpiä onnistumisen mittareita. Familon-tuotteet valmistetaan konsernin omilla tehtailla Virossa sekä yhteistyössä luotettavien toimittajien kanssa. Vastuullisuus näkyy päivittäin työntekijöiden hyvinvointina ja ympäristön kannalta hyvinä valintoina. Rohkeus kokeilla uusia innovaatioita ja yhteistyökuvioita vie toimintaamme eteenpäin. Haluan omalta osaltani varmistaa, että Familon-tuote on aina muita vaihtoehtoja parempi ostos.

Tuuli Roth, Familon.fi-verkkokauppa

Etsitkö uutta tyynyä, hyvää petauspatjaa tai parasta laatua lapselle? Olemme täällä sinua varten. Kokonaisvaltainen hyvinvointi syntyy oikeista valinnoista, ja valitsemisen tulee olla helppoa. Familon.fi-verkkokaupasta löydät aina luotettavat asiantuntijan vinkit ja ne oikeat unituotteet, joilla jokainen yö on kuin ensi-ilta uuteen mukavuuteen. Jos jokin askarruttaa, asiakaspalvelu auttaa ilolla valintojen viidakossa. Tiesitkö? Friends of Familon -jäsenenä pääset nauttimaan parhaista erikoiseduista ja hyvän olon vinkeistä. Tervetuloa hyvän olon ostoksille!

Tavoitat meidät

puh. 010 5045 400 (vaihde)
arkisin klo 8–16 tai
asiakaspalvelu@familon.fi
tai henkilökohtaisesti
etunimi.sukunimi@familon.fi