Familon Premium

Familon Celliant -peite

Hyvää oloa ja aktiivista arkea

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Celliant -peite
  • Familon Celliant -peite
  • Familon Celliant -peite
  • Familon Celliant -peite

Familon Premium

Familon Celliant -peite

Hyvää oloa ja aktiivista arkea

Lämmin ja muhkea Familon Celliant -peite tarjoaa energisoivaa unta ja nopeaa palautumista aktiivista elämää varten. Peitto on valmistettu huipputeknologisesta Celliant®-kuidusta, jonka mineraalit palauttavat kehostasi vapautuneen lämmön takaisin, jolloin verenkiertosi ja hapenottokykysi tehostuvat. Luonnollista verenkiertoa edistävän peiton avulla koko keho ja myös varpaat pysyvät lämpiminä, vaikka ääreisverenkierto olisi heikentynyt. Celliant-superpeiton alla nukahdat helpommin, nukut syvemmin ja palaudut nopeammin rasituksista. Celliant-peitto, -tyyny ja -sijauspatjansuojus luovat yhdessä rentouttavan ja energisoivan unielämyksen.

113,94 € 189,90 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

150 x 200 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Lämpöisyys
Viileä
Normaali
Erittäin lämmin
Muhkeus
Kevyt
Normaali
Muhkea
Hengittävyys
Hyvä
Normaali
Paras
Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Celliant -peite sopii muhkeasta ja lämpimästä peitosta pitävälle, energisoivaa unta kaipaavalle. Peitto on suunniteltu omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille sekä aktiivisille liikkujille ja urheilijoille, joille nopea palautuminen on tärkeää. Kliiniset testit todistavat, että Celliant-tuotteet edistävät verenkiertoa ja tasapainottavat kehon lämpötilaa nukuttaessa. Celliantin mullistava teknologia valjastaa kehon oman luonnollisen energian käyttöön.

Peiton sisällä olevissa Celliant®-kuiduissa on lämpöön reagoivia mineraaleja, jotka palauttavat kehosta vapautuneen lämmön takaisin kehoon. Tämän myötä kehon verenkierto ja hapenottokyky paranevat, kehon palautuminen nopeutuu ja unenlaatu paranee. Nukahdat helpommin, nukut syvemmin ja heräät levänneenä. Familon Celliant -peitto peittelee sinut terveellisiin uniin.

Celliant-peitteissä on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Peitteellä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Peiton korkealaatuinen puuvillapercalekangas tuntuu miellyttävältä iholla. Celliant-peiton alla voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 1-2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät peiton hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda peitto uuteen noin neljän vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: hienointa 100% puuvillapercalea (TC 241)

Täyte: energisoivaa ja ilmavaa 50% Celliant®-mineraalikuitua / 50% polyesterispiraaliontelokuitua 800g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Celliant

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Celliant -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Celliant -sarjan tuotteet