Familon Premium

Familon Cool -kevytpeite

Ihanaa viileyttä

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Cool -kevytpeite
  • Familon Cool -kevytpeite
  • Familon Cool -kevytpeite
  • Familon Cool -kevytpeite

Familon Premium

Familon Cool -kevytpeite

Ihanaa viileyttä

Erittäin ohut ja kevyt Familon Cool -kevytpeite on ihanteellinen kesäpeitto, joka sopii myös ympärivuotiseen käyttöön poikkeuksellisen lämpimässä asunnossa nukkuville tai helposti hikoileville. Ylellisen ilmavan ja superkevyen peiton Climarelle® Cool -erikoiskangas aikaansaa viilentävän vaikutuksen. Kesähelteilläkin sopivan lämpimältä tuntuvan kevytpeiton ilmava ontelokuitutäyte antaa minimaalisen keveänä maksimaalisen mukavuuden. Viileältä tuntuva Familon Cool -kevytpeitto luo optimaaliset edellytykset hyvin nukutulle yölle.

110,94 € 184,90 €
-40%
Väri: 

vaaleansininen

Koko: 

150 x 200 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Lämpöisyys
Viileä
Normaali
Erittäin lämmin
Muhkeus
Kevyt
Normaali
Muhkea
Hengittävyys
Hyvä
Normaali
Paras
Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Cool -kevytpeite on suunniteltu ilmavasta ja erityisen kevyestä peitosta pitäville. Cool-peitto on ihanan viileä unikaveri helteisiin kesäöihin, ja se sopii kuumakalleille tai poikkeuksellisen lämpimässä asunnossa nukkuville myös ympärivuotiseen käyttöön.

Cool-kevytpeiton hi-tech Climarelle® Cool -erikoiskankaan Climarelle®-mikrokapselit aikaansaavat viilentävän vaikutuksen. Erikoiskangas on peiton toisella puolella päälliskankaan ja täytekuidun välissä. Täytteenä on ainutlaatuisen ilmavaa ja hengittävää Hollofil® Eco -ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti. Peiton korkealaatuinen puuvillakangas tuntuu miellyttävältä iholla.

Korkealaatuisissa Cool-kevytpeitteissä on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus, ympäristöystävällisyys ja soveltuvuus myös herkimmille. Peitteellä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Cool-kevytpeiton alla voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

 Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 1-2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät peiton hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda peitto uuteen noin neljän vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100 % puuvillaa (TC 200), viilentävä vaaleansininen Climarelle® Cool -erikoiskangas on päälliskankaan alla peitteen toisella puolella

Täyte: ilmavaa ja hengittävää 100% Hollofil® Eco -polyesteriontelokuitua 300g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Cool

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Cool -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Cool -sarjan tuotteet