Familon Premium

Familon Cool -sijauspatjansuojus

Ihanaa viileyttä

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää sijauspatjansuojuksen, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Cool -sijauspatjansuojus
  • Familon Cool -sijauspatjansuojus
  • Familon Cool -sijauspatjansuojus
  • Familon Cool -sijauspatjansuojus

Familon Premium

Familon Cool -sijauspatjansuojus

Ihanaa viileyttä

Viilentävä Familon Cool -sijauspatjansuojus on ihanteellinen unikaveri kesäöihin, sekä ympärivuotiseen käyttöön lämpimässä asunnossa nukkuville tai helposti hikoileville. Petauspatjan suojuksen Climarelle® Cool -erikoiskangas aikaansaa viilentävän vaikutuksen, mikä helpottaa nukkumista myös silloin, kun on liian kuuma. Cool-sijauspatjansuojus luo yhdessä Cool-kevytpeiton ja Outlast Super -tyynyn -kanssa täydellisen viileän ja miellyttävän nukkumiskokemuksen. Konepestävä Cool-sijauspatjansuojus helpottaa myös vuoteen hoitoa ja pidentää sijauspatjan käyttöikää. Sisältää sijauspatjansuojuksen, ei sisällä sijauspatjaa.

53,40 € 89,00 €
-40%
Väri: 

vaaleansininen

Koko: 

80 x 200 cm ja korkeus n. 2 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Viilentävä Familon Cool -sijauspatjansuojus luo optimaaliset edellytykset hyvin nukutulle yölle myös kesähelteellä. Nukkumismukavuutta lisäävä ja vuoteen hoitoa helpottava sijauspatjansuojus pysyy hyvin petauspatjan päällä kulmissa olevien joustonauhojen avulla. Voit käyttää Cool-sijauspatjansuojusta nykyisen sijauspatjasi päällä tai vaihtaa samalla vanha ja väsynyt petauspatjasi uuteen hyvää unta edistävään Familon-sijauspatjaan.

Cool-sijauspatjansuojuksen hi-tech Climarelle® Cool -erikoiskankaan Climarelle®-mikrokapselit aikaansaavat ainutlaatuisen viilentävän vaikutuksen. Vaaleansininen viilentävä erikoiskangas on valkoisen tikatun joustoneuloksen alla, tuoden suojukseen raikkaan vaaleansinisen sävyn. Viilentävä Cool-erityisominaisuus toimii tasaisesti koko patjansuojuksessa ja teho säilyy pesusta toiseen. Kun kehon lämpötila pysyy miellyttävänä, etkä heräile kuumuuteen ja nukut levollisemmin.

Familon Cool -sijauspatjansuojuksessa on teknisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Suojuksella on Allergiatunnus®, pesu 60°C, suorista muotoonsa kosteana. Viilentävän Cool-sijauspatjansuojuksen kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Tämä suojus ei sisällä kosteussuojaa. Mikäli haluat vuoteeseen viilentävän vaikutuksen lisäksi myös kosteutta läpäisemättömän suojan, tilaa erikseen kosteudenpitävä Uni-sijauspatjansuojus, jonka voit asettaa Cool-patjansuojuksen alle.

Sijauspatjansuojus on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

tikattu joustoneulos 100% polyesteria, alla Climarelle® Cool- erikoiskangas ja polyesterivanua, vuorikangas 50% puuvillaa / 50% polyesteria, kulmissa joustonauhat

Sarja: 

Cool

Valikoima: 

Familon Premium

Tuotearvio: 

Arvioi tämä tuote

3/5

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Cool -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Cool -sarjan tuotteet