Familon Standard

Familon Duoflex -kääntöpatja

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Duoflex -kääntöpatja
  • Familon Duoflex -kääntöpatja

Familon Standard

Familon Duoflex -kääntöpatja

Familon Duoflex -kääntöpatja on laadukas ja kestävä vaahtomuovipatja, joka tuntuu mukavan napakalta. Patja tukee hyvin keskipainoista nukkujaa n. 100 kg asti. Soveltuu käytettäväksi sängyn rungossa, parvella, alustalla, moottorisängyssä tai erillisen säätöpohjan kanssa. Kaksipuolinen patja koostuu kahdesta erikoispehmusteesta, toisella puolella on myötäilevämpi ja toisella napakampi pehmuste. Patjan tikattu päällinen on irrotettava ja pestävä. Hyvän unen Duoflex-kääntöpatja on n. 14 cm korkea, saatavilla koko 160x200 cm. Familon Duoflex -kääntöpatja on kotiinkuljetustuote. Rajoitettu erä, viimeisiä viedään!

221,40 € 369,00 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

160 x 200 cm ja korkeus n. 14 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Laadukas ja kestävä Familon Duoflex -vaahtomuovipatja sopii erityisen hyvin keskipainoiselle nukkujalle. Kahdesta erikoispehmustelevystä koostuvan rakenteen ansiosta voit valita omaan uneen sopivasti myötäilevämpää tai napakampaa tukea. Patjan päällinen on miellyttävän tuntuista tikattua joustoneulosta, jossa on kolmella sivulla vetoketju päällisen pesua varten.

Sisältää yhden Duoflex-kääntöpatjan koossa 160x200 cm, korkeus n. 14 cm. Patjaan ei voi kiinnittää jalkoja. Patja on pakattu tasopakkaukseen ja tuote toimitetaan aina kotiinkuljetuksella.

Kuljetuksen ja kantamisen helpottamiseksi 160cm leveä Duoflex-patja toimitetaan kahdessa osassa. Parivuoteen patjassa on kaksi 80cm leveää pehmusteosaa ja yhtenäinen päällinen. Erilliset pehmusteosat on helppo sujauttaa napakkaan päällispussiin, joka pitää pehmusteet hyvin paikoillaan.

Viimeistele Familon Duoflex -kääntöpatjan nukkumismukavuus erikseen tilattavalla sijauspatjalla. Patja ja sijauspatja ovat erottamattomat kumppanit, mukavuuden lisäksi sijauspatja helpottaa sängyn hoitoa ja pidentää patjan käyttöikää.

Patjan päällisen voi irrottaa ja pestä tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Familon Duoflex-kääntöpatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa, näin patja pysyy muodossaan pidempään.

Uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Duoflex-patja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: laadukasta 100% polyesterikangasta, alle tikattu polyesterivanua 150g/m2, vetoketju kolmella sivulla päällisen pesua varten

Täyte: kestävä 100% polyuretaanivaahtopehmuste, kaksikerrosrakenne HR35 / E30 napakka ja pehmeämpi puoli

Valmistusmaa: 

Suomi

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita