Familon Premium

Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää patjan, tilaa sijauspatja erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja
  • Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja
  • Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja
  • Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja

Familon Premium

Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja

Hyvän unen tukena

Kotimainen Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja on erikoispehmustepatja, joka on säädettävissä nukkujan painon ja mieltymysten mukaan. Säätöpatjaan kuuluvat tukikolmiot takaavat riittävän tuen jokaiselle nukkujalle. Tukikolmioita lisäämällä, siirtämällä tai poistamalla saat itsellesi miellyttävimmän tuntuman ja optimaalisen tuen. Aeroflex®-patja mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin ja on ihanteellinen nukkujalle, joka välillä kaipaa kehon eri kohdille säädettävää tukea. Ergo Aeroflex -patja on ihanteellinen myös kasvavalle nuorelle, kun painon lisääntyessä ja vartalon muotojen kehittyessä voidaan patjaa säätää juuri sopivaksi. Sisältää 16cm korkean Aeroflex-säätöpatjan, tilaa sijauspatja erikseen. Familon Ergo Aeroflex -kääntöpatja on kotiinkuljetustuote ja se toimitetaan tasopakattuna. Poistotuote, viimeisiä viedään!

Alkaen 265,20 € 442,00 €
-40%
Väri: 

valkoinen

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Ergonomisella Familon Ergo Aeroflex® -erikoispehmustepatjalla säädät itsellesi paremmat unet. Aeroflex®-säätöpatja koostuu kahdesta pehmustekerroksesta ja tukikolmioista. Päällä oleva pintapehmuste on rentouttavan pehmeää ja tukikolmiot sisältävä paksumpi pehmustekerros napakkaa pehmustetta. Patjan päällinen on miellyttävän tuntuista tikattua joustoneulosta, jossa on kolmella sivulla vetoketju patjan säätöjä ja päällisen pesua varten.

Ergo Aeroflex® -säätöpatjan korkeus n. 16 cm. Aeroflex®-patja sopii erilliseen sängynrunkoon tai parvelle. Patjaan ei voi kiinnittää jalkoja. Korkealaatuinen säätöpatja on pakattu tasopakkaukseen ja tuote toimitetaan aina kotiinkuljetuksella.

Säätöpatjat on suunniteltu yhdelle hengelle, mutta asettamalla rinnakkain kaksi patjaa ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat mukavan parivuoteen. Viimeistele ergonominen unielämys omaan uneesi sopivalla Familon-sijauspatjalla.

Suomessa valmistetussa Ergo Aeroflex -säätöpatjassa on teknisten ominaisuuksien, ergonomisuuden ja ihanan tunnun lisäksi huomioitu helppohoitoisuus ja soveltuvuus myös herkimmille. Erikoispehmustepatjalla on Allergiatunnus®, päällisen pesu 60°C. Ergo Aeroflex -patjan kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Kotimainen Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Patja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Irrotettavan päällisen voi pestä tarvittaessa, pehmusteet ja tukikolmiot eivät ole pestäviä. Käännä säätöpatjaa säännöllisesti pituussuunnassa, näin patja pysyy muodossaan pidempään. Varmista patjaa kääntäessäsi, että tekemäsi yksilölliset säädöt säilyvät ja siirrä tarvittaessa tukikolmioita. Vaihda erikoispehmustepatja uuteen noin 6–8 vuoden välein, jolloin vuoteesi pysyy hygieenisenä ja raikkaana.

Familon Ergo Aeroflex -säätöpatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: joustavaa tikattua 100% polyesterineulosta, vetoketju kolmella sivulla päällisen pesua varten

Täyte: päällä rentouttava ja alaosassa napakka 100% polyuretaanivaahtopehmuste

Valmistusmaa: 

Suomi

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet