Familon Premium

Familon Ergo Futurex -tyyny M

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Futurex -tyyny M
  • Familon Ergo Futurex -tyyny M
  • Familon Ergo Futurex -tyyny M
  • Familon Ergo Futurex -tyyny M
  • Familon Ergo Futurex -tyyny M
  • Familon Ergo Futurex -tyyny M
  • Familon Ergo Futurex -tyyny M

Familon Premium

Familon Ergo Futurex -tyyny M

Hyvän unen tukena

Puolikorkea Familon Ergo Futurex -tyyny M-koko tarjoaa täydellisen ergonomian ja rentoutumisen kaikille vartalotyypeille eri uniasennoissa. Erikoispehmustetyyny muotoutuu yksilöllisesti pehmeän pinnan sekä profiloidun ja muotoutuvan älypehmusteen ansiosta. Anatominen Ergo Futurex -tyyny tukee niskaa juuri oikealla tavalla. Ergonomisesti muotoiltua tyynyä kääntämällä voi valita sopivan korkeuden neljästä vaihtoehdosta. Hyvin tuettu uni tuo ennen kaikkea hyvää oloa.

116,72 € 145,90 €
-20%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

48 x 34 cm ja korkeus 13/9,5 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Korkeus
Matala
Normaali
Korkea
Pehmeys
Napakka
Normaali
Pehmeä
Uniasento
Vatsa
Selkä
Kylki
Tarkemmat tuotetiedot: 

Puolikorkea ja pehmeä muistivaahtotyyny, joka älypehmuste eli memory foam rentouttaa, tukien päätä, niskaa ja hartioita ergonomisesti. Familon Ergo Futurex -tyynyssä yhdistyvät mukavuus ja huipputeknologia. Tyyny on suunniteltu jokaöiseen käyttöön kaikille terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille. Puolikorkea Ergo Futurex -tyyny M-koko tukee hyvin kaikkia vartalotyyppejä ja se sopii kyljellään ja selällään nukkuville. Ergonomisesti muotoillun tyynyn täyte on älypehmustetta, joka mukautuu täydellisesti nukkujan lämpötilan ja pään painon mukaisesti. Näin pää ja kaularanka saavat taatusti tarvitsemansa tuen läpi yön. Luonnollinen asento takaa mitä maittavimmat unet ja heräät vetreänä uuteen päivään.

Ergo Futurex -tyyny on muotoiltu niin, että voit käyttää sitä neljässä eri asennossa. Tyynyä kääntämällä löydät omaan uniasentoosi parhaiten sopivan tuen. Kehon lämpöön ja painoon reagoivan älypehmusteen pinnan muotoilu, eli profilointi, lisää pintapehmeyttä ja auttaa ilman kiertoa tyynyssä, se ehkäiseen myös korvalehden puutumista kylkiasennossa. Familon Ergo -tyynyt tukevat ergonomisesti luonnollista nukkumisasentoa. Vältyt ylimääräiseltä rasitukselta ja voit paremmin arjessasi. Ergo Futurex -tyynyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Korkealaatuiset Ergo Futurex -tyynyt ovat teknisten ominaisuuksien lisäksi helppohoitoisia, pehmeän joustoneulospäällisen pesu 60°C. Tyynyn älypehmuste puhdistetaan imuroimalla, pehmustetta ei saa pestä tai tampata. Lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste kovettuu ulkotuuletuksessa, erityisesti pakkasella. Tämä on luonnollista. Siirrä tyyny sisälle lämpimään varovaisesti ja anna sen lämmetä rauhassa. Älypehmustetyyny voi tuntua tavallista kovemmalta, jos makuuhuoneen lämpötila on alhainen. Kehosi lämpöön reagoiva älypehmuste kuitenkin pehmenee, kun käyt nukkumaan. Vaihda tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: laadukasta joustoneulosta 70% puuvillaa / 30% polyesteria, sivussa vetoketju päällisen pesua varten

Täyte: lämpöön ja painoon reagoivaa 100% viskoelastista älypehmustetta, valmistettu polyuretaanivaahdosta

Valmistusmaa: 

Suomi

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet