Familon Premium

Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää jenkkipatjan ja jenkkirungot, tilaa sängynjalat, sijauspatja ja sängynpääty erikseen
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste
  • Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste
  • Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste
  • Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste
  • Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste
  • Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste

Familon Premium

Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste

Hyvän unen tukena

Muhkea ja ergonominen Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste antaa optimaalisen tuen ja parhaan nukkumismukavuuden. Näyttävän jenkkityylin luo leveä jenkkipatja ja alarungot. Vakaan ja tukevan jenkkivuoteen patjassa on toisella puolella lämmön ja painon mukaan muotoutuva rentouttava älypehmuste, ja toisella puolella hyvän tuen antava kantava erikoispehmuste. Jenkkipatjan pintaosissa on Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan paikoillaan. Alarungoissa on tukeva Familon Bonnel -alajousisto, pintapehmuste ja Antislip-liukuestekangas. Korkeasta jenkkisängystä on helppo nousta. Koko 160x200cm, korkeus ilman jalkoja 42cm. Napakan tuntuinen jenkkisänky sopii eri painoisille ja muotoisille vartaloille. Suunniteltu erityisen hyvää yksilöllistä tukea kaipaaville, selkävaivoista kärsiville ja ikäihmisille. Myös herkille sopivalla Familon Ergo -jenkkisängyllä on Allergiatunnus®. Sisältää Familon Ergo -jenkkipatjan ja -jenkkirungot, tilaa kaksi jalkasarjaa, sijauspatja ja sängynpääty erikseen.

1 590,00 €
Väri: 

tummanharmaa

Koko: 

160 x 200 cm ja korkeus ilman jalkoja n. 42 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Erityisen vakaa ja tukeva Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste tuo ainutlaatuista ergonomiaa nukkumiseen, se sopii napakasta, luonnollista nukkumisasentoa ergonomisesti tukevasta sängystä pitävälle. Kun selkäsi, lantionseutusi, niskasi ja hartiasi saavat tarvitsemansa tuen, huomaat todella eron unen laadussa.

Vartaloa hyvin tukevan ja myötäilevän Ergo-jenkkisängyn välipatjassa, eli jenkkipatjassa, yhdistyy yksilöllisesti muotoutuva älypehmuste (7cm), sekä kantava ja vartaloa hyvin tukeva erikoispehmuste (10cm). Älypehmuste luo ihanan painottomuuden tunteen, sekä vähentää pintapaineesta aiheutuvaa puutumisen tunnetta ja kääntyilyä.

Ergo-jenkkisängyn alarunkojen tukeva Familon Bonnel -alajousisto viimeistelee ergonomisen tuen. Jenkkipatja ja -alarungot luovat yhdessä erikseen tilattavan sijauspatjan kanssa jenkkisängylle ominaisen muhkean ilmeen. Ergo-jenkkisängyn ajattoman tyylikäs tummanharmaa verhoilukangas on korkealaatuista ja kestävää. 

Ergonomisen Familon Ergo -jenkkisängyn korkeus on ilman jalkoja n. 42 cm. Sängyn jaloilla säädät sopivan vuodekorkeuden ja yksilöit vuoteen sisustukseesi sopivaksi. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla matalat 12 cm jalat. Sisustuksellisen vuodekokonaisuuden viimeistelee tyylikäs Familon-sängynpääty ja -säilytyspenkki. Familon Ergo -jenkkivuode tuo arkeesi luksusta ja sen tarjoama oikea tuki vartaloille, ennaltaehkäisee rasitusta ja kiputiloja.

Arveluttaako muhkean jenkkisängyn koko ja siirreltävyys mm. muuton yhteydessä? Ei huolta, Ergo-jenkki rakentuu kuljetuksen ja kantamisen helpottamiseksi viidestä helposti siirreltävästä osasta. 160cm leveä jenkkipatja koostuu kahdesta 80cm leveästä pehmusteosasta ja yhtenäisestä päällisestä. Jenkkipatjan erilliset pehmusteosat on helppo sujauttaa napakkaan päällispussiinsa, joka pitää pehmusteet hyvin paikoillaan. 80cm leveitä alarunkoja on kaksi.

Viimeistele sänky tilaamalla omaan uneesi sopiva Familon-sijauspatja. Sänky antaa vartalolle hyvän perustuen, mutta yksilöllinen tuki ja pintapehmeys saavutetaan sijauspatjan avulla. Kaksoisrakenteellinen 12cm paksu Familon Ergo -sijauspatja tekee vuoteesta todella ylellisen ja muhkean. Ergonomisen tuen ja painottomuuden tunteen saat 7cm paksulla Ergo Smart -sijauspatjalla, jonka kestävä profiloitu memory foam älypehmuste muotoutuu lämmön ja painon mukaan. Napakamman tunnun saat täysin vesipestävällä, poikkeuksellisen hengittävällä Ergo Breathair -sijauspatjalla.

Sängyn vaihdon yhteydessä myös tyyny tulisi vaihtaa uuteen, sillä sen korkeuden tarve saattaa muuttua. Ergo-sarjan Futurex-älypehmustetyynyt tarjoavat ihanan painottomuuden tunteen ja erityisen hyvän tuen. Ergo-tuotteet ennaltaehkäisevät rasitusta sekä kiputiloja ja ovat oivallinen ratkaisu jo kipeytyneiden kehonalueiden hoitoon. Oikein tuetussa asennossa nukut paremmin ja herään aamuun virkeänä sekä hyvinvoivana.

Ergo-jenkkisängyssä on teknisten ominaisuuksien, ulkonäön ja tunnun lisäksi huomioitu soveltuvuus myös herkille. Familon Ergo -jenkkisängyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familon Ergo -jenkkisänky säilyttää hyvää unta edistävät ominaisuutensa oikein hoidettuna pitkään. Sänky pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä jenkkipatjaa säännöllisesti pituussuunnassa ja ylösalaisin, jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin pehmusteelle. Näin pidennät vuoteesi käyttöikää. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Vaihda jenkkisänky uuteen 8–10 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Vuoteen helppohoitoisuutta lisäät tilaamalla vesipestävän sijauspatjansuojuksen, valittavana kosteudenpitäviä ja lämpöä tasaavia ominaisuuksia.

Jenkkisänky on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri, pintaosissa Antislip-liukuestekangas

Täyte: jenkkipatjassa kaksoispehmuste: päällä muotoutuva viskoelastinen älypehmuste, alla napakka erikoispehmuste, molemmat 100% polyuretaanivaahtopehmustetta, rungoissa Familon Bonnel -alajousisto ja pintaosissa 100% polyuretaanivaahtopehmuste, rungot havupuuta

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet