Familon Premium

Familon Ergo Niska -tyyny

Hyvän unen tukena

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Ergo Niska -tyyny
  • Familon Ergo Niska -tyyny
  • Familon Ergo Niska -tyyny
  • Familon Ergo Niska -tyyny
  • Familon Ergo Niska -tyyny
  • Familon Ergo Niska -tyyny

Familon Premium

Familon Ergo Niska -tyyny

Hyvän unen tukena

Ergonominen Familon Ergo Niska -tyyny on niskasi paras ystävä. Heitä hyvästit niskakivuille! Ergo Niska -tyyny ehkäisee niskakipuja ja se sopii mainiosti selällään ja kyljellään nukkujille. Muodoltaan tyyny jakautuu kolmeen osaan. Voit käyttää selällään nukkuessasi tyynyn matalaksi muotoiltua keskiosaa. Kylkimakuulla korkeammat sivustat tukevat asentoa ja pitävät kaularangan suorassa. Tyynyn sivustojen korkeutta voi säädellä hartialeveyden mukaan, kummallakin puoliskolla on täytteen määrän säätömahdollisuus. Juuri oikein tukeva Familon Ergo Niska -tyyny on suunniteltu yhteistyössä fysiatrian erikoislääkärin kanssa. Tyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C.

62,30 € 89,00 €
-30%
Väri: 

valkoinen

Tuote on tilapäisesti loppu

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Korkeus
Matala
Normaali
Korkea
Pehmeys
Napakka
Normaali
Pehmeä
Uniasento
Vatsa
Selkä
Kylki
Tarkemmat tuotetiedot: 

Familon Ergo Niska -tyynyn tarjoama oikein tuettu uniasento avaa hengitystiet – rentoudut helpommin ja vaivut suloisiin uniin ennen kuin huomaatkaan. Familon Ergo Niska -tyyny on hieman normaalia leveämpi 50 x 70 cm. Saat tyynyn mukana yhden siihen sopivan valkoisen puuvillatyynyliinan. Tyynyn joustoneulospäällinen on myös irrotettavissa ja pestävissä erikseen. Familon Princess -pellavapussilakanasetin tyynyliinat sopivat niskatyynyyn niiden sivusta solmittavien nauhojen ansiosta.

Hyvin tuettu ja kivuton niska on avain reippaan ja aktiivisen päivän alkuun. Familon Ergo -tyynyvalikoimasta löytyy kyljellään, selällään ja vatsallaan nukkujille oikeita kehonalueita tukevat vaihtoehdot. Familon Ergo -tyynyt tukevat ergonomisesti luonnollista nukkumisasentoa. Kun kaularanka, niska, hartiat, selkä ja jalat saavat tarvitsemansa tuen, huomaat todella eron unesi laadussa.

Ergo Niska -tyynyissä on ergonomisten ominaisuuksien lisäksi huomioitu soveltuvuus myös herkimmille. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä niskatyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Ergo-tyynyn kanssa voit nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Familon Ergo Niska -tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: sisätyynyn päällinen ja tyynyliina 100% puuvillaa, tyynyn joustoneulospäällinen 70% puuvillaa / 30% polyesteria, vetoketju täytteen määrän säätelyyn

Täyte: pehmeää ja muotoutuvaa polyesteripallokuitua yhteensä 500g (250g/puolisko)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Ergo

Valikoima: 

Familon Premium

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Ergo -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Ergo -sarjan tuotteet