Familon Standard

Familon Extralife -tyyny Roosa nauha

Tuhat ja yksi yötä mukavuutta

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Extralife -tyyny Roosa nauha
  • Familon Extralife -tyyny Roosa nauha
  • Familon Extralife -tyyny Roosa nauha
  • Familon Extralife -tyyny Roosa nauha
  • Familon Extralife -tyyny Roosa nauha
  • Familon Extralife -tyyny Roosa nauha
  • Familon Extralife -tyyny Roosa nauha

Familon Standard

Familon Extralife -tyyny Roosa nauha

Tuhat ja yksi yötä mukavuutta

UUTUUS! Roosa nauha 2018 -kampanjatuote Familon Extralife -tyyny Roosa nauha tarjoaa tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta. Erityisen kestävän tyynyn täytteenä on testatusti litistymätöntä Dacron® Extralife -spiraaliontelokuitua, kuitu menettää vain noin 5% massasta 1001 yön käytön jälkeen. Roosan värisellä terenauhalla viimeistelty Roosa nauha Extralife-tyyny pysyy pehmeän kuohkeana pitkään. Tyyny on puolikorkea ja se sopii kimmoisasta tuesta pitävälle kaikkiin uniasentoihin, erityisesti kyljellään nukkuvalle. Tyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Auta tilaamalla Roosa nauha 2018 -tuote: Familon lahjoittaa lyhentämättömänä kaksi euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta. Familon Extralife Roosa nauha -tyynyjä on rajoitettu erä. Nuku hyvin ja anna lisää elämää!

26,90 €
Väri: 

valkoinen, roosa terenauha

Koko: 

50 x 60 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tuotteen ominaisuudet: 
Korkeus
Matala
Normaali
Korkea
Pehmeys
Napakka
Normaali
Pehmeä
Uniasento
Vatsa
Selkä
Kylki
Tarkemmat tuotetiedot: 

Roosa nauha 2018 –keräyksen teemana on Minä & Sinä. Meissä on voimaa. Anna Puun suunnitteleman Roosa nauha -rintamerkin salama symboloi ihmisessä olevaa voimaa. Anna haastaakin mukaan Sinut & Minut. Jokainen meistä voi olla mukana luomassa huomista, jossa yhä useampi syöpä voidaan parantaa.

Tilaamalla Familonin Roosa nauha -tuotteita edistät rintasyöpätutkimusta ja -neuvontaa. Lahjoitamme jokaisesta ostamastasi Roosa nauha -tuotteesta 2 euroa rintasyövän vastaiseen työhön. Tilaa vuoden 2018 Roosa nauha -kampanjatyyny ja olet mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä. Nuku hyvin ja anna lisää elämää!

Familon Extralife Roosa nauha -tyynyn täytekuitu on kehitelty kestäväksi ja litistymättömäksi, mikä varmistaa tyynyn pitkäikäisyyden. Dacron® Extralife -spiraaliontelokuitu menettää vain n. 5% massasta 1001 yön käytön jälkeen, kun muut kuidut menettävät yleensä samassa ajassa n. 25% massasta ja tuesta. Kestävä Familon Extralife Roosa nauha -tyyny sopii kimmoisasta tuesta pitävälle kaikkiin uniasentoihin. Tuhat ja yksi yötä testattua mukavuutta!

Roosa nauha 2018 -kampanjaan suunnitellun tyynyn väri on valkoinen, reunoissa roosa terenauha. Familon Extralife -tyynyt ovat kuohkeita ja ilmavia ja ne säilyttävät ominaisuutensa pitkään. Tyynyllä on Allergiatunnus® ja se sopii myös herkimmille, pesu 60°C. Extralife-tyynyn kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi.

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: laadukasta 100% puuvillakangasta (TC 157), reunoissa roosa terenauha

Täyte: kestävää ja litistymätöntä Dacron® Extralife -polyesterispiraaliontelokuitua 500g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Extralife

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Extralife -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Extralife -sarjan tuotteet