Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -lastenpeite

Lapsen parhaaksi

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden peiton
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop -lastenpeite
  • Familon Hiphop -lastenpeite

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -lastenpeite

Lapsen parhaaksi

Ylellisen pehmeä ja mukavan lämmin Familon Hiphop -lastenpeite tarjoaa turvalliset unet leikki-ikäiselle. Lastenpeitossa on ihanan tuntuinen puuvillapäällinen, täytteenä on kuohkeaa ja ilmavaa Hollofil® Eco -ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti koko peitolle. Korkealaatuinen Hiphop-lastenpeitto on helppohoitoinen ja se kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua. Anna lapselle unikaveriksi oma uusi peitto, se on hygieenistä ja hyväksi pienokaisen unenlaadulle. Yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa kehitetty Hiphop-lastenpeite sopii myös herkimmille. Lapsen parhaaksi.

35,92 € 44,90 €
-20%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

115 x 150 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Lapset tarvitsevat omankokoisia, juuri heille suunniteltuja tuotteita. Oma peitto on leikki-ikäiselle tärkeä unikaveri. Korkealaatuinen Familon Hiphop -lastenpeitto on ainutlaatuisen ilmava, hengittävä ja mukavan lämmin, täytteenä on ympäristöystävällisesti valmistettua Hollofil® Eco -ontelokuitua. Pehmeän lastenpeiton korkealaatuinen puuvillakangas tuntuu miellyttävältä iholla.

Kun pienokainen siirtyy vauvansängystä omaan lastensänkyyn, on aika vaihtaa vuodetekstiilit lastenkokoisiin. Leikki-ikäiselle sopiva Hiphop-lastenpeitto on normaalikokoinen 115 x 150 cm ja siihen sopii standardikokoinen lastenpussilakana.

Korkealaatuinen Hiphop-lastenpeite on helppohoitoinen, ympäristöystävällinen ja se sopii herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Hiphop -lastenpeitolla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Hiphop-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 1-2 kertaa vuodessa, lastenpeittoa voi pestä niin usein kuin se on tarpeellista. Tuulettaminen ja peseminen pitävät lastenpeiton hygieenisenä ja raikkaana.

Hiphop-lastenpeitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% puuvillaa

Täyte: kuohkeaa ja ilmavaa 100% Hollofil® Eco -polyesteriontelokuitua 400g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet