Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -lastentyyny

Lapsen parhaaksi

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden tyynyn
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop -lastentyyny
  • Familon Hiphop -lastentyyny

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -lastentyyny

Lapsen parhaaksi

Ylellisen pehmeä ja sopivan matala Familon Hiphop -lastentyyny tarjoaa oikean tuen leikki-ikäisen päälle ja niskalle. Lastentyynyssä on ihanan tuntuinen puuvillapäällinen, täytteenä on pehmeää ja hyvin muotoutuvaa Comforel® Eco -pallokuitua. Korkealaatuinen Hiphop-lastentyyny on helppohoitoinen ja se kestää erinomaisesti toistuvaa konepesua. Lastentyyny sopii 1–2 vuotiaasta n. 6 vuotiaaksi asti, lapsen koko huomioiden. Anna lapselle unikaveriksi oma uusi tyyny, se on hygieenistä ja hyväksi pienokaisen unenlaadulle. Yhteistyössä Allergia- iho- ja astmaliiton kanssa kehitetty Hiphop-lastentyyny sopii myös herkimmille, Allergiatunnus®, pesu 60°C. Familon Hiphop -lastentyyny on suunniteltu lasten parhaaksi.

20,90 €
Väri: 

valkoinen

Koko: 

40 x 60 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Lapset tarvitsevat omankokoisia, juuri heille suunniteltuja tuotteita. Leikki-ikäiselle oma tyyny on tärkeä unikaveri. Hiphop-lastentyyny antaa tasapainoisen ja oikean tuen pienen lapsen päälle ja niskalle. Tyynyn täytteenä on pehmeää ja yksilöllisesti muotoutuvaa Comforel® Eco -pallokuitua, päällinen on ihanalta tuntuvaa korkealaatuista puuvillaa.

Oikean kokoiset laadukkaat unituotteet varmistavat lapselle mukavat unet. Kun pienokainen siirtyy vauvansängystä omaan lastensänkyyn on aika vaihtaa vuodetekstiilit lastenkokoisiin. Leikki-ikäiselle sopivaan lastentyynyyn voi vaihtaa 1–2 vuotiaana. Hiphop-lastentyyny on normaalikokoinen 40 x 60 cm ja siihen sopii standardikokoinen lastentyynyliina. Lastentyynyä voi käyttää lapsen koosta riippuen n. 6 vuotiaaksi. Kouluikäiselle sopii jo normaalikokoinen matala tyyny.

Korkealaatuinen Hiphop-lastentyyny on ympäristöystävällisesti valmistettu, helppohoitoinen ja se sopii herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Hiphop -lastentyynyllä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Hiphop-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin tyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa, lastentyynyä voi pestä niin usein kuin se on tarpeellista. Tuulettaminen ja peseminen pitävät lastentyynyn hygieenisenä ja raikkaana.

Hiphop-lastentyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: korkealaatuista 100% puuvillaa

Täyte: pehmeää ja yksilöllisesti muotoutuvaa 100% Comforel® Eco -polyesteripallokuitua 250g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet