Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop - vauvan satiinipussilakanasetti plus

Lapsen parhaaksi

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden pussilakanan ja tyynyliinan
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop - vauvan satiinipussilakanasetti plus
  • Familon Hiphop - vauvan satiinipussilakanasetti plus
  • Familon Hiphop - vauvan satiinipussilakanasetti plus
  • Familon Hiphop - vauvan satiinipussilakanasetti plus

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop - vauvan satiinipussilakanasetti plus

Lapsen parhaaksi

Ylellinen valkoinen/harmaa vauvan Familon Hiphop -satiinipussilakanasetti plus tuudittaa pienokaisen pehmeästi unten maille. Satiinipussilakanan ja -tyynyliinan sileä, himmeästi kiiltävä puuvillasatiini on pehmeämmän ja lämpimämmän tuntuista kuin perinteinen puuvilla, siksi se sopii erityisen hyvin vauvan herkälle iholle. Hienostunut valkopohjainen harmaalla +plus kuviolla viimeistelty vauvan satiinipussilakana ja -tyynyliina tuovat lastenhuoneeseen tyylikkään, modernin ilmeen. Suunniteltu yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa myös herkille, Allergiatunnus®. Valitse vauvalle luksuslakanat jokapäiväiseen käyttöön. Helposti siliävä korkealaatuinen puuvillasatiini kestää toistuvia pesuja 60°C. Vauvan pinnasänkyyn sopiva normaalikoko. Voit olla levollisin mielin, kun vauva nukkuu Hiphop plus -satiinipussilakanoissa, sillä mistään ei ole tingitty.

37,90 €
Väri: 

valkoinen/harmaa

Koko: 

85 x 125 cm ja 35 x 45 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Ylellisten Familon Hiphop plus -vauvanpussilakanoiden ja -tyynyliinojen puuvillasatiini on kudottu tiheään erittäin ohuista langoista satiinisidoksella. Sen ansiosta kangas on erityisen pehmeää, sileää ja hennosti kiiltävää, puuvillasatiini ei kuitenkaan tunnu liukkaalta. Hiphop plus -vauvanpussilakanoiden ja -tyynyliinojen puuvillasatiinin lankaluku eli langantiheys (TC) on 200 lankaa neliötuumalla. Puuvillasatiini on 100 % puuvillaa, joka on hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava luonnonmateriaali. Familonin puuvillasatiini ei ole kivipestyä.

Vauvojen Familon Hiphop plus -satiinipussilakanat ovat kauniisti viimeisteltyjä ja ihania nukkua. Oikean kokoiset vuodevaatteet tarjoavat vauvalle mahdollisimman mukavat unet. Vauvan pinnasänkyyn sopiva normaalikokoinen Hiphop-vauvanpussilakana 85x125 cm ja -vauvantyynyliina 35x45 cm sopivat standardikokoiseen vauvanpeittoon (80x120 cm) ja erittäin matalaan vauvantyynyyn (35x45 cm). Pienille lapsille hyvä uni on erityisen tärkeää, ja kauneimmat unet nähdään luksuslakanoissa!

Familon Hiphop plus -satiinipussilakanat ja -tyynyliinat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Hiphop -vauvanpussilakanasetillä on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Puuvillasatiinin kaunis kiilto ja pehmeys säilyvät pitkään, kun silität tai mankeloit lakanat pesun jälkeen. Puuvillasatiini siliää helposti ja se tuntuu ylellisen pehmeältä vauvan herkällä iholla.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

ylellistä painettua 100% puuvillasatiinia (TC 200)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet