Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -vauvanaluslakana percale

Lapsen parhaaksi

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Hiphop -vauvanaluslakana percale
  • Familon Hiphop -vauvanaluslakana percale
  • Familon Hiphop -vauvanaluslakana percale

Familon Lastentuotteet

Familon Hiphop -vauvanaluslakana percale

Lapsen parhaaksi

Vauvan pinnasänkyyn sopiva Familon Hiphop -aluslakana percale on korkealaatuista ja erittäin kestävää puuvillaperkaalia. Käytössä erityisen kestävä perkaalialuslakana muistuttaa ylellisen tuntuisia sileitä hotellilakanoita. Raikkaan valkoinen 90x150 cm vauvanaluslakana sopii myös herkimmille, Allergiatunnus®, vesipesu 60°C. Familon Hiphop -vauvanaluslakana percalen kanssa pienokainen voi nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

12,72 € 15,90 €
-20%
Väri: 

valkoinen

Koko: 

90 x 150 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Parasta pieniin uniin. Familon Hiphop -aluslakana percale on valmistettu erittäin laadukkaasta perkaalipuuvillasta. Puuvillaperkaalikangas on kestävää ja helppohoitoista, se on kudottu palttinasidoksella niin tiiviisti erittäin ohuista tiukkakierteisistä langoista, että yksittäisiä lankoja on vaikea erottaa. Familonin perkaalipuuvillaisten aluslakanoiden, pussilakanoiden ja tyynyliinojen lankaluku eli langantiheys (TC) on 200 lankaa neliötuumalla.

Puuvillapercale muistuttaa Familon-malliston lakanalaaduista eniten hotelleista tuttuja ylellisen tuntuisia, erittäin tiiviitä ja sileitä lakanoita. Familonin puuvillaperkaalikangas ei ole kivipestyä. Perkaalilakanat ovat 100 % puuvillaa, joka on hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava luonnonmateriaali. Laadukkaat lakanat ovat pitkäikäisiä sijoituksia, joita käytetään päivittäin. Familon Hiphop -percalelakanoissa jokainen yö on juhlaa.

Familon Home -malliston Hiphop-aluslakanat ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkimmällekin iholle. Vauvojen Hiphop-aluslakanalla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Pesun jälkeen puuvillaperkaali on luonnostaan hieman ryppyisempää kuin puuvillasatiini, jos tuotetta ei silitä/mankeloi.

Me Familonilla tiedämme, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua ja hyvänolon aineksia suoraan unten mailta.

Materiaali ja hoito: 

korkealaatuista 100% puuvillapercalea eli perkaalipuuvillaa (TC 200)

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Kolmen pisteen silitys Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Latvia

Sarja: 

Hiphop

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Hiphop -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Hiphop -sarjan tuotteet