Familon Standard

Familon-jalkasarja kartio tammi

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää neljä sängynjalkaa
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon-jalkasarja kartio tammi
  • Familon-jalkasarja kartio tammi
  • Familon-jalkasarja kartio tammi

Familon Standard

Familon-jalkasarja kartio tammi

Klassisen kartio Familon-jalkasarjan avulla viimeistelet hyvän unen Familon-sänkysi. Kauniisti muotoiltu, kantikas, alaspäin kapenevan kartion mallinen jalopuu jalkasarja on arvostettua tammea. Kartio-sängynjaloista on valittavana kolme korkeutta: 24 cm, 20 cm ja 12 cm. Oikean korkuisilla jaloilla varmistat, että sängystä nouseminen on helppoa juuri sinulle. Normaalikorkuisen sängyn saat valitsemalla runkopatjaan 20 cm jalat ja jenkkisänkyyn 12 cm jalat. Hieman korkeamman sänkyn saat 24 cm jaloilla. Familon-sängynjalat on helppo kiinnittää sängynrunkoon kiertämällä, ilman työvälineitä. Familon-jalkasarja kartio tammi sisältää neljä sängynjalkaa ja huopatassut.

Alkaen 55,00 €
Väri: 

tammi

Toimitusaika: 

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kotimaisten Familon kartio -sängynjalkojen klassinen geometrinen muoto ja tammen luonnollinen sävy viimeistelevät upeasti Familon-sänkysi. Jalan muoto on kantikas kartio, joka kapenee alaspäin, leveys jalan yläreunassa 7x7 cm ja alareunassa 4x4 cm. Näiden sängynjalkojen materiaalina on tammi, joka on kovaa, kestävää ja ympäristöystävällistä. Arvostettu jaloihin lehtipuihin kuuluva tammi tuo kotiisi pysyvyyttä ja kodikkuutta. Tammesta valmistetut esineet kestävät sukupolvelta toiselle.

Sängynjaloissa on kiinni tukeva ruuvi, joka kierretään sängyn rungon alapuolella kulmissa oleviin ruuvinreikiin. Jalkojen kiinnittämiseen ei tarvita erillisiä työvälineitä. Familon-sängynjalkojen kierrekoko on 8 mm, tämä kierrekoko on käytössä useilla vuodevalmistajilla.

Familon-jalkasarja kartio tammi soveltuu kaikkiin muihin Familon-sänkyihin paitsi Ergo Hotel -sänkyyn ja -jenkkisänkyyn.

Mikäli haluat vuoteesta normaalia korkeamman valitse joustinsänkyyn 24 cm jalat ja korkearunkoisiin jenkkisänkyihin ja moottorisänkyihin 20 cm jalat. Mikäli nukut mieluummin matalassa sängyssä valitse joustinsänkyyn ja jenkkisänkyyn 12 cm jalat.

Familon-jalkasarjan mukana toimitetaan huopapalat, eli huopatassut, jotka kannattaa kiinnittää sängynjalkojen pohjiin ennen jalkojen asentamista. Huopapalat suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta.

Familon kartio -jalkasarjassa on teknisten ominaisuuksien ja ulkonäön lisäksi huomioitu ympäristöystävällisyys. Sängynjalat on valmistettu parhaista, tiukat ympäristövaatimukset täyttävistä materiaaleista, ympäristömyötäisesti.

Kotimaiset ja kestävät tammiset Familon kartio -sängynjalat pysyvät puhtaina pyyhkimällä niitä tarvittaessa. Tarkista sängynjalkojen kiinnitys säännöllisesti. Älä vedä sänkyä siirrettäessä, jotta jalkojen kiinnitys ei vaurioidu. Pidä huolta Familon-tuotteistasi, niin ne pitävät huolta sinusta.

Materiaali ja hoito: 

luonnollisen väristä 100% tammea, kiinnitysruuvi

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Suomi

Valikoima: 

Familon Standard

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita