Familon Lastentuotteet

Familon Karhunen -lastenpeite

Hyvillä mielin unten maille

Esimerkkikokonaisuus: tuote sisältää yhden peiton
Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Karhunen -lastenpeite
  • Familon Karhunen -lastenpeite

Familon Lastentuotteet

Familon Karhunen -lastenpeite

Hyvillä mielin unten maille

Familon Karhunen -lastenpeite on lämmin ja mukava unikaveri leikki-ikäiselle. Karhunen-lastenpeiton lempeä vaaleansininen väritys ja iloinen eläinaihe sopii kaikille pikku nukkujille. Ihanalta tuntuva, herkillekin sopiva, puuvillapintainen lastenpeitto sopii täydellisesti jatkuvaan käyttöön ja toistuviin pesuihin. Peiton sympaattiset karhut muodostavat leikkisän graafisen kuvion. Skandinaaviseen makuun sopivan Karhunen-kuosin suunnittelija Liina Blom kertoo "Olen Karhunen, veikeä ja hieman uninen. Kun korvaani kuiskaat tarinan, sen tilkkuturkkiini piilotan ja unisaduiksi muutan.”

41,90 €
Väri: 

vaaleansininen

Koko: 

115 x 150 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Kasvuikäisille lapsille hyvä uni on erityisen tärkeää. Karhunen-lastenpeite on sopivan kokoinen ja mukavan lämmin unikaveri leikki-ikäiselle. Peiton täytteenä on ilmavaa ja hengittävää ontelokuitua, jonka ilmakanavat jakavat lämmön tasaisesti, päällinen on laadukasta puuvillaa. Perheen pienimmille suunnitellut Familon Karhunen -vuodetekstiilit ovat kauniisti viimeisteltyjä ja miellyttäviä nukkua.

Oikean kokoiset laadukkaat unituotteet varmistavat lapselle mukavat unet. Kun pienokainen siirtyy vauvansängystä omaan lastensänkyyn, on aika vaihtaa vuodetekstiilit lastenkokoisiin. Leikki-ikäiselle sopiva Karhunen-lastenpeitto on normaalikokoinen 115 x 150 cm ja siihen sopii standardikokoinen lastenpussilakana.

Laadukkaat lasten Karhunen-peitot ovat ihanan tuntunsa lisäksi helppohoitoisia ja ne sopivat herkällekin iholle. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetyllä Familon Karhunen -lastenpeitolla on Allergiatunnus®, pesu 60°C. Voit olla levollisin mielin, kun lapsi nukkuu Karhunen-vuodetekstiilien kanssa, sillä mistään ei ole tingitty.

Familonin peitot säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pesusuositus peitteelle 1-2 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät lastenpeiton hygieenisenä ja raikkaana. Vaihda lapsen peitto uuteen noin neljän vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi pienen ihmisen unenlaadulle.

Karhunen-lastenpeite on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: Korkealaatuista painettua 100% puuvillaa

Täyte: kuohkeaa ja ilmavaa 100% polyesterispiraaliontelokuitua 300g

Tutustu hoito-ohjeisiin

Vesipesu 60°c Kloorivalkaisu kielletty Yhden pisteen rumpukuivaus Silitys kielletty Kemiallinen pesu kielletty

Valmistusmaa: 

Viro

Sarja: 

Karhunen

Valikoima: 

Familon Lastentuotteet

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Karhunen -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Karhunen -sarjan tuotteet