Familon Basic

Familon Karhunen Plus -kääntöpatja 12cm

Hyvillä mielin unten maille

Lisää kuvia tästä tuotteesta: 
  • Familon Karhunen Plus -kääntöpatja 12cm
  • Familon Karhunen Plus -kääntöpatja 12cm
  • Familon Karhunen Plus -kääntöpatja 12cm

Familon Basic

Familon Karhunen Plus -kääntöpatja 12cm

Hyvillä mielin unten maille

Hyvin vartaloa kannatteleva Familon Karhunen Plus -kääntöpatja 80x200 cm on kestävä ja mukava 12 cm korkea vaahtomuovipatja. Patja sopii jatkuvaan käyttöön kevyelle ja keskipainoiselle aina 85 kg asti. Karhunen Plus -vaahtomuovipatjan pehmusteena on miellyttävän pintapehmeää ja hyvin tukevaa pehmennettyä pehmustetta, joka kestää hyvin nukkujan alla. Käännettävän vaahtomuovipatjan toinen puoli on muotoiltu eli profiloitu. Pehmeämpi profiloitu puoli tukee oikein kevyempää sekä lanteikasta tai harteikasta nukkujaa, napakampi sileä puoli sopii keskipainoiselle sekä tasaisemmalle vartalotyypille. Patjan puuvillapäällisessä on trendikäs kolmiokuvio, ei vesipesua. Sijoita Karhunen Plus -kääntöpatja erilliseen sängynrunkoon, alustalle tai parvelle. Hyvien unien Familon Karhunen Plus -patja toimitetaan rullapakattuna. Saatavana vain rajoitettu erä!

129,00 €
Väri: 

vaaleansininen

Koko: 

80 x 200 cm ja korkeus n. 12 cm

Toimitusaika: 

Varastotuote: arvioitu toimitusaika 3–6 arkipäivää

Valitsemasi tuote on loppu

Haluatko sähköpostiisi ilmoituksen, kun saamme tuotetta lisää?
Valitettavasti kaikkia tuotteita ei välttämättä tule enää lisää.

Tarkemmat tuotetiedot: 

Mukava ja paksu Familon Karhunen Plus -vaahtomuovipatja sopii erityisen hyvin kevyelle ja keskipainoiselle nukkujalle, nuorille tai aikuisille. Miellyttävän pehmeän, toiselta puolelta V-muotoillun pehmennetyn pehmusteen ansiosta voit valita myötäilevämmän tai napakamman tuen. Pehmusteen muotoilu, eli profilointi, lisää pehmeyttä ja parantaa ilmankiertoa patjassa.

Sisältää yhden rullapakatun Karhunen Plus -kääntöpatjan koko 80x200 cm, korkeus n. 12 cm.

Viimeistele Familon Karhunen Plus -kääntöpatjan nukkumismukavuus mieleiselläsi erikseen tilattavalla sijauspatjalla. Patja ja sijauspatja ovat erottamattomat kumppanit, mukavuuden lisäksi sijauspatja helpottaa sängyn hoitoa ja pidentää patjan käyttöikää. Karhunen-patjat on suunniteltu yhdelle hengelle, mutta asettamalla rinnakkain kaksi 80 cm patjaa ja valitsemalla tuplaleveän sijauspatjan, saat mukavan parisängyn.

Familon Karhunen Plus -kääntöpatja pysyy puhtaan raikkaana, kun imuroit sitä silloin tällöin. Käännä patjaa säännöllisesti pituussuunnassa, näin patja pysyy muodossaan pidempään. Patja ei ole pestävä.

Familon Karhunen Plus -vaahtomuovipatja on pakattu rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Rullapatjaa voi käyttää heti pakkauksen avaamisen jälkeen, mutta saattaa kulua muutama päivä ennen kuin patja palautuu täysin alkuperäiseen mittaansa. Avaa rullapakkaus heti kuljetuspakkauksesta, pitkäaikainen varastointi tiiviillä rullalla saattaa aiheuttaa mittamuutoksia.

Tiiviistä pakkaustavasta johtuen uudessa patjassa saattaa ilmetä vaahtomuoville ominainen alkutuoksu. Tuoksu on täysin vaaraton ja haihtuu itsestään ajan myötä. Saat tuoksun pois nopeammin painelemalla patjaa samalla, kun imuroit sitä.

Karhunen-patja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Materiaali ja hoito: 

Päällinen: painettua 100 % puuvillakangasta

Täyte: pehmeää ja tukevaa 100% polyuretaanivaahtopehmustetta, toinen puoli profiloitu ja toinen sileä, rullapakattu

Tutustu hoito-ohjeisiin

Pyyhitään puhtaaksi

Valmistusmaa: 

Suomi

Sarja: 

Karhunen

Valikoima: 

Familon Basic

Jaa: 

Suosittelemme näitä tuotteita

Karhunen -sarjan muita tuotteita

Katso kaikki Karhunen -sarjan tuotteet